Στην τελική φάση των παίδων η ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην τελική φάση των παίδων η ΧΑΝΘ

Μετά από απουσία τριών ετών η παιδική μας ομάδα της ΧΑΝΘ επιστρέφει στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, καθώς εξασφάλισε την πολυπόθητη πρόκριση στο Final - 8.

Αυτή θα είναι η 17η συμμετοχή παιδικής ομάδας στα τελικά ενός πανελληνίου πρωταθλήματος, με τη φετινή διοργάνωση να είναι η 34η από το 1983 που καταγράφηκε η πρώτη στα γήπεδα της Πεντέλης.

Οι αθλητές του Αλέξη Παπαβασίλη επιβλήθηκαν στο ουδέτερο ΕΑΚ των Σερρών, της Δράμας 86 με 28-22 και πανηγύρισαν μια σπουδαία πρόκριση. Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη στο πρώτο μέρος με τη ΧΑΝΘ να κρατά από το ξεκίνημα του αγώνα το προβάδισμα, ωστόσο δεν μπόρεσε να «χτίσει» διαφορά ασφαλείας και μπήκε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με το εύθραυστο 11-10. Στο δεύτερο μέρος με όπλο την καλή άμυνα και τις περισσότερες επιθετικές λύσεις η ΧΑΝΘ πήρε στην αρχή ένα προβάδισμα τριών τερμάτων το οποίο συντήρησε και σταδιακά αύξησε κρατώντας στο τέλος άνετα τη νίκη.

Το Final - 8 αναμένεται να διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου, σε πόλη που θα ανακοινωθεί από την ΟΧΕ. Πρόσφατα στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος αγωνίστηκε και η εφηβική ομάδα της ΧΑΝΘ, κατακτώντας την 5η θέση.

ΧΑΝΘ (Παπαβασίλης): Παπαβασίλης 7, Ανδρεαδάκης 3, Αγαθόνικος 5, Μαμούρης 4, Μπεκίρι, Βιολιτζής 3, Σπηλιωτόπουλος, Αχιλιάς, Μηλόπουλος, Δαμιανίδης, Βολιώτης, Πάντζιος, Μπζάκος, Παπαδόπουλος 2, Θεολογίδης 4, Γκούτσικας.
Δράμα 1986 (Βαλαβάνης): Γκαμώτσος, Μαυρομάτης, Παγωνίδης, Παπαδόπουλος, Βουλγαράκης 1, Παστροκός, Κράνας 1, Τρουμπούκης 5, Πετσάνης 2, Στρατηγέλης, Τσάυλος 4, Γιαννακόπουλος 1, Φραγκούλης 8, Τσελεμπώνης, Δερμερτζίδης.
Διαιτητές: Αναστασίου - Λιακόπουλος. Δίλεπτα: 6-3. Πέναλτι: 1/1 - 6/7.

No comments