Τουρνουά δημοτικών από τον Ζαφειράκη Νάουσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τουρνουά δημοτικών από τον Ζαφειράκη Νάουσας


Την πρώτη τους γνωριμία με τον άθλημα της χειροσφαίρισης είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της Νάουσας.

Με πρωτοβουλία του τμήματος handball του Ζαφειράκη Νάουσας οι μαθητές της Τρίτης, Τετάρτης και Πέμπτης τάξης των δημοτικών σχολείων συμμετείχαν στο άτυπο πρωτάθλημα που διεξάχθηκε από την Πέμπτη 11 Μαΐου μέχρι το πρωί του Σαββάτου 13 Μαΐου. Σε ένα τριήμερο γεμάτο handball όπου πήραν μέρος πάνω από 100 παιδιά της πόλης κύριος σκοπός του πρωταθλήματος ήταν η προαγωγή του αθλήματος της χειροσφαίρισης, η γνωριμία των παιδιών με αυτό και τους κανόνες του και η μελλοντική στελέχωση των τμημάτων της ομάδας handball του Ζαφειράκη.

Φέτος τα σχολεία συμμετείχαν ως χρώματα στο τουρνουά και όχι σαν την ονομασία των σχολείων τους. Τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά με την ομάδα των Μπλε να επικρατεί στον μεγάλο τελικό των Κίτρινων με 19-15. Η κατάταξη των σχολείων στο τουρνουά handball ήταν: 9η- Καφέ, 8η- Μαύρη, 7η- Άσπρη, 6η- Κόκκινη, 5η- Πορτοκαλί-, 4η- Μωβ-3η- Πράσινη, 2η- Κίτρινη,1η- Μπλε.

Μετά την λήξη του μεγάλου τελικού ακολούθησε η βράβευση των συμμετεχόντων και η απονομή των κυπέλλων στις ομάδες, ενώ από τους διοργανωτές επιλέχθηκαν τα παιδιά που ξεχώρισαν για να συμμετάσχουν σε φιλικό αγώνα.

Για την άψογη διοργάνωση συγχαρητήρια αξίζουν στους διαιτητές και ομοσπονδιακούς προπονητές Τζουβάρα Χρήστο, Χατζηπαρασίδη Τάσο, Τριανταφυλίδου Κική και Δεληχρήστο Χρήστο, στους νεαρούς αθλητές του τμήματος handball του Ζαφειράκη Νάουσας για την πολύτιμη βοήθεια τους και τον προπονητή του Ζαφειράκη και υπεύθυνο του τουρνουά κ. Παπουτσή Φώτη.

Το τμήμα του handball του Ζαφειράκη θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά αυτές τις μέρες, όλο τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια των παιδιών αλλά και του συλλόγου, τους γυμναστές των σχολείων για την προετοιμασία των παιδιών για το τουρνουά αλλά και τους Τζουβάρα Χρήστο, Χατζηπαρασίδη Τάσο, Τριανταφυλίδου Κική και Δεληχρήστο Χρήστο για την βοήθεια που πρόσφεραν στο κομμάτι της διαιτησίας των παιχνιδιών.

No comments