Τα “ρέστα του” παίζει ο Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα “ρέστα του” παίζει ο Δούκας

Τους κόπους και τον ιδρώτα μιας ολόκληρης χρονιάς παίζουν το Σάββατο (27/05) ο Γιώργος Κρανάκης και οι παίκτες του,  καθώς στο πλαίσιο του 3ου τελικού της Handball Premier θα υποδεχτούν τον ΙΕΚ Ξυνή Ν. Ι., στο Αθλητικό κέντρο Δαΐς.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 με τον ΑΣΕ Δούκα θέλει πάση θυσία τη νίκη για να μπορέσει να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες που του αναλογούν πλέον για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ΙΕΚ Ξυνή Ν.Ι. προηγείται με 2-0 στις νίκες, αφού κέρδισε τους δύο πρώτους αγώνες μέσα στην
έδρα του με 25-21 και 27-26 αντίστοιχα ενω ο ΑΣΕ Δούκα θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την έδρα του και να καταφέρει να μειώσει σε 2-1.

ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ: «Η ομάδα έχει ανασυνταχτεί πλήρως»
Ο αρχηγός του Δούκα Στάθης Ζαμπούνης δήλωσε «Κάναμε μία αρκετά καλή προσπάθεια τη Δευτέρα και θεωρώ ότι λόγω έλλειψης συγκέντρωσης σε φάσεις- κλειδιά αδικήσαμε τους εαυτούς μας και χάσαμε. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει ανασυνταχτεί πλήρως και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το αυριανό ματς. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να δείξουμε ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε άλλη ευκαιρία να πάει χαμένη. Εννοείται ότι το σκορ (2-0) και η ψυχολογία είναι υπέρ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, κάτι που κάνει το έργο μας ακόμα δυσκολότερο, ωστόσο αν δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

ΝΤΑΡΣΟΥΛΑΝΤ: «ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ»

Ο Γάλλος αθλητής του ΑΣΕ Δούκα, Σελιμ Νταρσουλάντ μίλησε για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου τονίζοντας ότι δεν χωρά κανένα άλλο αποτέλεσμα παρά μόνο η νίκη. «Από τη στιγμή που το σκορ στα μεταξύ μας παιχνίδια είναι 2-0 υπέρ του αντιπάλου μας όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ότι στον αγώνα το Σαββάτου θέλουμε μόνο τη νίκη. Πρέπει να συνεργαστούμε άψογα, να βγάλουμε πάθος και δυναμική στο παιχνίδι μας για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Το έργο μας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι να καταθέσουμε τα όπλα. Όλη την εβδομάδα είδαμε τα λάθη μας και τι πήγε στραβά στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και μέσα από τις προπονήσεις προσπαθούμε να τα διορθώσουμε και να βρούμε επιπλέον λύσεις σε επίθεση αλλά και άμυνα για να μπορέσουμε να μειώσουμε σε 2-1».

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ: «ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ»

Ο Πάνος Αποστολίδης, στάθηκε στα σημεία στα οποία θα κριθεί ο 3ος τελικός, τονίζοντας: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι συνθήκες και τα συναισθήματα αλλάζουν συνέχεια μέσα στον αγώνα και καλούμαστε να τα διαχειριστούμε με τον πιο σωστό τρόπο για εμάς. Είναι δεδομένο ότι θέλουμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε στη σειρά των τελικών. Πρέπει να βγάλουμε άμυνες και παράλληλα να τρέξουμε πολύ. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και δουλεύουμε στις λεπτομέρειες οι οποίες θα παίξουν για ακόμα μια φορά καθοριστικό ρόλο για την έκβαση του αγώνα».

Τη δική τους «μάχη» όμως από την κερκίδα είναι έτοιμοι να δώσουν και οι φίλαθλοι του ΑΣΕ Δούκα που αναμένεται να γεμίσουν το προσεχές Σάββατο τις κερκίδες του Δαΐς. Γνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα και θέλοντας να σταθούν στο πλευρό της ομάδας οι φίλοι των «μπλε» έχουν ξεκινήσει ήδη το δικό τους... ζέσταμα ενώ Σελίμ Νταρσουλαντ και Πάνος Αποστολίδης εξηγούν πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου σε αυτό το παιχνίδι. «Η παρουσία των φιλάθλων μας κρίνεται απαραίτητη σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν πολύ και εμείς θέλουμε να τους κάνουμε να νιώθουν υπερήφανοι για την ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕΔ», δηλώνει με νόημα ο Γάλλος παίκτης της ομάδας των εκπαιδευτηρίων ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι δηλώσεις του Πάνου Αποστολίδη: «Έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας έχουμε πανηγυρίσει φέτος πολύ σημαντικές νίκες και ελπίζω και αυτή τη φορά να τα καταφέρουμε. Χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων μας και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν για ακόμη μια φορά δυναμικό παρών και θα σταθούν δίπλα στην ομάδα».


Το δίδυμο Κατσίκης – Μιχαήλίδης θα διευθύνουν τον 3ο τελικό της Handball Premier ενώ παρατηρητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ Κυριακούλιας, Μίγκας.


No comments