Επιστροφή στα "θρανία" για Ζαμπούνη και Ζιβούλοβιτς. Τι ζήτησαν από τους μαθητές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή στα "θρανία" για Ζαμπούνη και Ζιβούλοβιτς. Τι ζήτησαν από τους μαθητές

Με πολλά χαντμπολικά χαμόγελα ξεκίνησε η ημέρα για τους μαθητές και τις μαθήτριες των εκπαιδευτηρίων Δούκα καθώς λίγο μετά το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού τους περίμενε μια ευχάριστη αθλητική έκπληξη.

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας του ΑΣΕ Δούκα, Στάθης Ζαμπούνης και Ούρος Ζιβούλοβιτς βρέθηκαν στο σχολείο με σκοπό να προσκαλέσουν όλους τους μαθητές αλλά και τους δασκάλους και τους καθηγητές στο 3ο τελικό του Σαββάτου (27/05) της Handball Premier που θα διεξαχθεί στο Δαΐς στις 14.00 το μεσημέρι. Οι
μαθητές αλλά και το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους δύο αθλητές οι οποίοι προέρχονται ουσιαστικά από τα «σπλάχνα» των εκπαιδευτηρίων Δούκα μιας και είναι απόφοιτοι του σχολείου.

Μάλιστα στη διάρκεια της παρουσίας τους στα «θρανία» ο Στάθης Ζαμπούνης και ο Ούρος Ζιβούλοβιτς μίλησαν με τους μικρούς μαθητές εξηγώντας τους πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους στον τελικό του Σαββάτου και παράλληλα τους ζήτησαν να γεμίσουν τις κερκίδες του αθλητικού κέντρου, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και δίνοντας στην ομάδα μια επιπλέον ώθηση για τη νίκη.

Όπως ήταν λογικό, για τους δύο αθλητές το ρολόι του χρόνου γύρισε πίσω και θυμήθηκαν τα μαθητικά τους χρόνια, τότε δηλαδή που και αυτοί ήταν παιδιά και παράλληλα με το σχολείο τους έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα του χάντμπολ.

ΖΙΒΟΥΛΟΒΙΤΣ: «ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΝΙΚΕΣ»

Στις δηλώσεις του, ο Ούρος Ζιβούλοβιτς ευχαρίστησε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την υποδοχή που τους επεφύλαξαν και παράλληλα τόνισε ότι η παρουσία όλων στο παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι πολύ σημαντική: «Τόσο εγώ όσο και ο Στάθης (σ.σ. Ζαμπούνης) είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρεθήκαμε έστω και για λίγο και πάλι στα θρανία των εκπαιδευτηρίων Δούκα. Ήταν μια επίσκεψη διαφορετική από όλες τις άλλες καθώς σκοπό είχε να προσκαλέσουμε τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές στον πολύ κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου που δίνουμε με αντίπαλο τον ΙΕΚ Ξυνή Ν.Ι. Είναι ο τρίτος τελικός σε αυτή τη σειρά των αγώνων και η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα μας βγάλει μια και καλή από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Φέτος έχοντας τα παιδιά των εκπαιδευτηρίων Δούκα στο πλευρό μας πανηγυρίσαμε σπουδαίες νίκες και πιστεύω ότι μπορούμε να το επαναλάβουμε και το Σάββατο, φτάνει να είναι δίπλα μας. Η στήριξη τους θα είναι πολύ σημαντική για εμάς. Οι μαθητές αλλά και οι εκπαιδευτικοί χάρηκαν πολύ για την πρόσκληση που δέχτηκαν, μας έδειξαν πόσο πολύ αγαπούν το άθλημα του χάντμπολ ενώ και εμείς από την πλευρά μας γίναμε για λίγο παιδιά και θυμηθήκαμε τα παλιά καθώς σε αυτά τα θρανία έχουμε περάσει πολλές όμορφες στιγμές».

Να θυμίσουμε ότι ο ΑΣΕ Δούκα συμμετέχει φέτος στους τελικούς της Handball Premier και έχει χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια μέσα στο ΟΑΚΑ (ο πρωταθλητής κρίνεται στις 3 νίκες) και χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη το προσεχές Σάββατο για να διατηρήσει τις ελπίδες του για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Πηγή: ased.gr

No comments