Θέλει να μείνει στο κυνήγι του τελικού ο Διομήδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θέλει να μείνει στο κυνήγι του τελικού ο Διομήδης

Για την 2η αγωνιστική των Play Off της Handball Premier ο Διομήδης αντιμετωπίζει την Κυριακή 7 Μαΐου στις 19.00 στο ΟΑΚΑ (Αίθουσα Γ. Κασιμάτης) την ΑΕΚ. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Πατιός και Τσιάνας, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Κυριακούλια. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το websportstv.gr.

Ο αρχηγός των Λύκων Λευτέρης Κρεμαστιώτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Έχουμε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες, αλλά και πολύ σημαντικό, γιατί είμαστε ακόμα μέσα στην διεκδίκηση του τελικού. Θεωρώ πως το παιχνίδι με τον ΙΕΚ Ξυνή μας έδωσε ένα καλό μάθημα για να διορθώσουμε πράγματα. Μελετάμε
τον αντίπαλο και θα πάμε να παίξουμε ένα ματς που όλοι θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Δάσκαλος τόνισε: «Ξεκινήσαμε τα Play Off με… το αριστερό, απέναντι στον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος. Μας έχουν μείνει δύο παιχνίδια, ξεκινώντας από αυτό της Κυριακής, απέναντι σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως η ΑΕΚ. Ξέρουμε τις πιθανότητές μας, ξέρουμε και τον αντίπαλο. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις μας και μελετάμε την ΑΕΚ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς και οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττες. Για εμάς θα είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ, αν θέλουμε να έχουμε έστω και μια πιθανότητα να φτάσουμε στους τελικούς. Πρέπει να κάνουμε το 2 στα 2 στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια και με λίγη τύχη, ίσως μπορέσουμε να φτάσουμε στους τελικούς. Είναι εξαιρετικά δύσκολο το έργο μας, αλλά φτάσαμε αυτοί που είμαστε ως εδώ, στα play off, οπότε τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο».

No comments