Με θετική ψυχολογία ο Δούκας στη δύσκολη αποστολή με τον ΙΕΚ Ξυνή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με θετική ψυχολογία ο Δούκας στη δύσκολη αποστολή με τον ΙΕΚ Ξυνή

Έτοιμος για να διεκδικήσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει πιο κοντά στην είσοδο του στους φετινούς τελικούς της HandBall Premier είναι ο ΑΣΕ Δούκα, ο οποίος αντιμετωπίζει την Κυριακή (07/05, 16.00) τον ΙΕΚ Ξυνή – Δικέα, στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ.

Με «σύμμαχο» τη θετική ψυχολογία μετά από τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα, ο Γιώργος Κρανάκης και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν ένα ακόμα βήμα κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι η πρώτη ομάδα που έχει πλασαριστεί και μαθηματικά στους τελικούς μετά τη νίκη που πέτυχε στην 1η αγωνιστική κόντρα στον Διομήδη Άργους.

Το έργο των «μπλε» αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο ωστόσο οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ
καλά μεταξύ τους αν αναλογιστεί κανείς ότι τη φετινή χρονιά βρέθηκαν αντιμέτωπες όχι μόνο στους δύο γύρους του πρωταθλήματος αλλά και στο Τσάλεντζ Καπ.

ΝΤΟΥΝΗΣ: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ»

Κωνσταντίνος Ντούνης και Ευτύχης Μανουσέλης στις δηλώσεις τους στάθηκαν τόσο στην καλή ψυχολογία που έχει η ομάδα μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και παράλληλα επεσήμαναν ότι το παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα... σημεία για να μπορέσει η ομάδα να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα.

«Προερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη την οποία χρωστούσαμε πάνω από όλα στους ίδιους μας τους εαυτούς μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε φέρει. Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια και δουλεύουμε πολύ για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε όπως πρέπει στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Κόντρα στον ΙΕΚ Ξυνή, την Κυριακή, γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας είναι το φαβορί για τη νίκη καθώς καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχει αποδείξει ότι είναι η πιο σταθερή ομάδα της σεζόν όμως εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και να διεκδικσουμε μέχρι τέλους τη νίκη”, τόνισε ο Κωστής Ντούνης.

ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ: “ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ”

Από την πλευρά του ο Ευτύχης Μανουσέλης επεσήμανε: "Αντιμετωπίζουμε έναν δυνατό αντίπαλο και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το παιχνίδι θα έχει πολλές δυσκολίες για εμάς. Δεν σας κρύβω ότι ο τρόπος που ηττηθήκαμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΙΕΚ Ξυνή μας πείραξε πολύ και για αυτό θέλουμε να αποδείξουμε ότι δεν μας άξιζε ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Η νίκη επί της ΑΕΚ μας αναπτέρωσε το ηθικό. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δουλεύουμε καθημερινά πάνω στο πλάνο μας και θέλουμε πολυ το θετικό αποτέλεσμα και ευελπιστούμε να έρθει μέσα από μια καλή εμφάνιση".

Γραφείο τύπου ΑΣΕ Δούκα

No comments