ΕΣΧΑ παίδων: Στον τελικό της διοργάνωσης ο Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΣΧΑ παίδων: Στον τελικό της διοργάνωσης ο Δούκας

Έτοιμος για να διεκδικήσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΧΑ είναι η ομάδα του ΑΣΕΔ που την περασμένη Κυριακή πήρε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε κόντρα στον Άρη με 22-18, μέσα στην κατάμεστη έδρα της Νίκαιας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονια η ομάδα του Δούκα θα βρεθεί στον τελικό και θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ. Εκεί περιμένει ήδη ο Ιωνικός Νέας Φιλαδελφειας που προκρίθηκε επί του ΙΕΚ Ξυνη Δικέα.

Στον ημιτελικό της Κυριακής κόντρα στον Άρη Νικαίας, οι παίκτες του
Τρύφωνα Ανδρικόπουλου έδειξαν πάθος και θέληση για τη νίκη. Ήταν προσηλωμένοι στις οδηγίες του προπονητή τους και παρά το γεγονός ότι στο ημίχρονο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 10-8 κατάφεραν στην επανάληψη να “πατήσουν γκάζι” και έχοντας σε εκπληκτική ημέρα τον τερματοφύλακα Νίκο Καλαργυρό ο οποίος έκανε μεγάλο παιχνίδι με απίστευτες αποκρούσεις, οδηγήθηκε στην ανατροπή και τη μεγάλη νίκη!

Και στον τομέα της επίθεσης όμως οι “μπλε” στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλοί. Με σωστή κυκλοφορία της μπάλας βρήκαν λύσεις με τους Ζαφειράκη, Μπασδέκη και Ζώη να πρωταγωνιστούν και να βάζουν αρχικά τον ΑΣΕΔ "οδηγό" στο σκορ και στη συνέχεια να φτάνουν στην πρόκριση στον τελικό.

ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΧΑ ΚΑΙ FINAL 8"

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ομάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρέθει στον τελικό της ΕΣΧΑ. Δείξαμε συνέπεια καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και θεωρώ ότι δικαίως θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση και το εισιτήριο που οδηγεί στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην οποία θα συμμετάσχουν οι οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας», τόνισε αρχικά ο προπονητής της παιδικής ομάδας του ΑΣΕΔ, Τρύφωνας Ανδρικόπουλος και συνέχισε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν στο παιχνίδι με τον Άρη μέσα στην δύσκολη έδρα της Νίκαιας. Ήταν πραγματικοί μαχητές και αυτή η εμφάνιση μας αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα ενόψει της συνέχειας που έχουμε μπροστά μας. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας καθώς έχουμε μπροστά μας τον τελικό με τον Ιωνικό Ν.Φ. όπου είναι ξεκάθαρο ότι στόχο μας είναι η νίκη για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ και από εκεί και πέρα θα παλέψουμε για αυτό που μας αναλογεί στην τελική φάση».

Πηγή: ased.gr

No comments