Κώστας Τούτσης: "Εμπιστεύτηκα τους ανθρώπους της ΑΕΚ και δικαιώθηκα. Θετικός στο να παραμείνω" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κώστας Τούτσης: "Εμπιστεύτηκα τους ανθρώπους της ΑΕΚ και δικαιώθηκα. Θετικός στο να παραμείνω"

Ο Κώστας Τούτσης εμφανίστηκε δικαιωμένος από την επιλογή του και τόνισε πως ακόμα δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση για τη νέα χρονιά.

Το περασμένο καλοκαίρι η απόφαση της ΑΕΚ να εμπιστευτεί την τεχνική ηγεσία της ομάδας στον Κώστα Τούτση θεωρήθηκε από πολλούς ρίσκο. Η ομάδα ωστόσο άλλαξε σελίδα και ο νέος προπονητής κατάφερε να κερδίσει με την δουλειά και τα αποτελέσματα την εκτίμηση όλων. Μετά από μια πολύ καλή χρονιά με άριστη συνεργασία από τις δύο πλευρές ήρθε η στιγμή να παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο προπονητής της ΑΕΚ
με δηλώσεις του στο enwsi.gr δήλωσε ιδιαίτερα δικαιωμένος για την επιλογή του και εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας: «Ακόμα δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση για τη νέα χρονιά, το πρωτάθλημα μόλις τελείωσε. Σε πρώτη φάση είμαι θετικός στο να παραμείνω. Άλλωστε ήμουν θετικός και όταν ήρθα, γνωρίζοντας πως τότε η κατάσταση ήταν πιο ρευστή. Παρόλα αυτά εμπιστεύτηκα τους ανθρώπους της ΑΕΚ και δικαιώθηκα. Η χρονιά που περάσαμε σε όλα τα θέματα, οργανωτικά, διοικητικά, ήταν σχεδόν τέλεια. Πλέον πιστεύω πως υπάρχουν οι προυποθέσεις για να κάνει η ομάδα ένα βήμα παραπάνω την επόμενη χρονιά και αυτή είναι και η πρόθεση από όσο γνωρίζω. Η ΑΕΚ έχει φτιάξει σημαντικά και το όνομα της προς τα έξω».

Πηγή enwsi.gr

No comments