Ξεκίνησε η αντίστροφή μέτρηση για το Danaon Cup - Δείτε το βίντεο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνησε η αντίστροφή μέτρηση για το Danaon Cup - Δείτε το βίντεο

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού βρίσκεται προ των πυλών, καθώς για 5η συνεχόμενη χρονιά το Danaon Cup αναμένεται και φέτος να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του χαντμπολικού και μη κόσμου ανά την Ελλάδα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α’ ενσωματώνει φέτος και το αντίστοιχο των Παγκορασίδων Α’, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μείγμα νεαρών αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στην Αργολίδα από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και το Σάββατο 8 Ιουλίου.

Το Άργος, το Ναύπλιο, η Νέα Κίος και το Τολό θα γίνουν πόλος έλξης για όλες τις ομάδες και με
παρακαταθήκη την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων τεσσάρων ετών, υπόσχονται να προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες στους συμμετέχοντες.

Αναμένεται ρεκόρ συμμετοχών τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, καθώς η ανταπόκριση των σωματείων είναι πολύ μεγάλη. Ομάδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από Κέρκυρα ως Αλεξανδρούπολη και από Δράμα ως Χανιά έχουν δηλώσει συμμετοχή στην «μεγάλη γιορτή της Αργολίδας», ενώ όπως κάθε χρόνο θα συμμετάσχουν και ομάδες από το Εξωτερικό.

Διοργανωτές του φετινού Danaon Cup είναι η Επιτροπή Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας και ο Διομήδης Άργους, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Πελοποννήσου (Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας), τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, τον Δήμο Ναυπλιέων, το Επιμελητήριο Αργολίδας, την Δ.Ε.Υ.Α. Άργους – Μυκηνών, την Αργώ Α.Ε. και τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Τουρισμού Τολού.


No comments