Με Τσολάκο στη Handball Premier η ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Τσολάκο στη Handball Premier η ΧΑΝΘ

Το τμήμα Handball της ΧΑΝΘ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Αντώνη Τσολάκο, για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. 

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε μεθοδικά την ομάδα στο δρόμο της επιστροφής στη Handball Premier, με απολογισμό 20 νικών σε 21 αγώνες  στο πρωτάθλημα της Α2, ενώ ξεχωριστή επιτυχία αποτέλεσε η συμμετοχή στο final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία της.

«Ήταν κοινή επιθυμία, τόσο δική μου όσο και του κ. Σπυρόπουλου, να
παραμείνω στη ΧΑΝΘ, με γνώμονα τη συνέχιση της προσπάθειας που ξεκίνησε το προηγούμενο καλοκαίρι. Βιώσαμε μία πετυχημένη χρονιά από πολλές απόψεις, καθώς μπήκαν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός νεανικού συνόλου που θα έχει συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία», τόνισε ο Αντώνης Τσολάκος.


Αναφερόμενος στις νέες προκλήσεις σημείωσε ότι «η Handball Premier είναι αρκετά πιο απαιτητική για την ομάδα μας, κυρίως στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Ο σχεδιασμός μας έχει ως βάση την περσινή ομάδα, αλλά θα επιδιώξουμε και την ενίσχυση σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν θα είμαστε από τις έμπειρες ομάδες στην κατηγορία, αλλά θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε με άλλους τρόπους».

Από την πλευρά του ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος κ. Κώστας Σπυρόπουλος επισήμανε ότι «μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά δε χρειάστηκε περισσότερο από δύο συναντήσεις για να συμφωνηθεί από κοινού η επέκταση της συνεργασίας μας. Εύχομαι και στον προπονητή μας και σε όλο το επιτελείο που είναι κοντά στο τμήμα, μία πετυχημένη χρονιά σε όλα τα επίπεδά της».

No comments