Γρηγοράκης : "Ανταμείφθηκαν οι κόποι των παιδιών" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γρηγοράκης : "Ανταμείφθηκαν οι κόποι των παιδιών"

Η μεγάλη νίκη του Άρη Νίκαιας στο τελευταίο ματς με τον πρωταθλητή Φίλιππο, η πρώτη τα τελευταία 5 χρόνια, χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στους Νικαιώτες, που επανήλθαν στις διακρίσεις των ηλικιακών κατηγοριών μετά από αρκετά χρόνια, αποδεικνύοντας ότι η συστηματική δουλειά που γίνεται στις υποδομές του ιστορικού συλλόγου, αποδίδει καρπούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάκριση αυτή ήρθε με τον τεχνικό του συλλόγου Γιάννη Γρηγοράκη να καθοδηγεί την ομάδα του από την εξέδρα, λόγω ενός -ακατανόητου- κανονισμού που απαγορεύει σε προπονητές με άδεια που όμως είναι αθλητές, να κάθονται σε πάγκο ηλικιακών πρωταθλημάτων που είναι μοριοδοτούμενα.

Γρηγοράκης : "Ανταμείφθηκαν οι κόποι των παιδιών"


Ο νεαρός τεχνικός δήλωσε μετα το χάλκινο μεταλλιο: "Συγχαρητήρια στο Φιλιππο ειναι άξιος Πρωταθλητής. Συγχαρητήρια ομως και στους αθλητές μου. Είναι σπουδαία διάκριση για τον σύλλογο μας. Έκαναν τεράστια προσπάθεια φετος με ατελείωτες ωρες προπονήσης στο γήπεδο και στο γυμναστήριο. Τους πίεσα πολύ, παρά πολύ αλλα άντεξαν και γι αυτό και μόνο τους αξίζουν πολλά Συγχαρητήρια. Τους είπα πριν το ματς οτι στα μάτια μου έχουν ήδη πάρει μετάλλιο ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελευταίου ματς. Είχαν εξτρα κίνητρο να κερδίσουν τον αήττητο πρωταθλητή σε τελική φάση απο το 2012. Έπαιξαν με ψυχή αλλα κυρίως ακολούθησαν το τακτικο μας πλάνο 100%. Ήμασταν εύστοχοι από τα 6 μέτρα, επιβαλλαμε εμεις το ρυθμό μας ,διαχειριστηκαμε τις ειδικές καταστάσεις όπως επρεπε και δεν επηρεαστηκαμε απο διάφορα  "περίεργα" γεγονότα που γινόντουσαν κατά τα διάρκεια του ματς.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γονείς των παιδιών που με εμπιστεύονται ολα αυτα τα χρονια και υποστηρίζουν την προσπάθεια μας ηθικά αλλα τον κυριότερο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ , στον εφορο της ομάδας και καλο μου φίλο εδω και χρονια Σάκη Ασβεστά , στον συνεργάτη μου φέτος Βαγγελη Ρασπιτσο, αλλα κυριως στη Μαρία που με στηριζει σε όλα και είναι διπλα μου."

No comments