Η ΟΧΕ απαντά στην επιστολή του ΑΣΕ Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΟΧΕ απαντά στην επιστολή του ΑΣΕ Δούκα

Απάντηση στην επιστολή του σωματείου ΑΣΕ Δούκα
«Κύριοι

Με έκπληξη λάβαμε την επιστολή σας 22 ημέρες μετά την δική μας απαντητική ανακοίνωση.
Είναι η δεύτερη φορά τον τελευταίο μήνα που το ύφος επιστολής σας είναι άκρως προσβλητικό για την Ομοσπονδία.

Είστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σωματείο σε όλη την χώρα που επικοινωνεί μαζί μας με αυτόν τον τρόπο και από τις ελάχιστες περιπτώσεις σωματείων τα τελευταία χρόνια.

Είναι αδιανόητο για εμάς να απαντήσουμε στο περιεχόμενο της επιστολής, το οποίο εμπεριέχει διαστρεβλώσεις, ανακρίβειες και προσβολές σε σημείο που να διερωτόμαστε αν αυτό προκύπτει από άγνοια ή πολιτική
σκοπιμότητα.

Η θέση μας δεν συνιστά υπεκφυγή, αλλά στην ουσία υπηρεσία προς εσάς και τον πρόεδρο- ιδιοκτήτη, του οποίου το όνομα φέρει ο σύλλογος σας.
Σας παρακαλούμε να τον ενημερώσετε και εφόσον αποστείλει ο ίδιος επιστολή με την υπογραφή του, τότε η Ομοσπονδία θα απαντήσει λεπτομερώς και με στοιχεία για κάθε ένα από τα θέματα που θα παραθέσετε.
Και επειδή το ύφος διαμορφώνει και το αθλητικό ήθος,
είναι η τελευταία φορά που η Ομοσπονδία, θα απαντήσει στους συντάκτες τέτοιου τύπου ανακοινώσεων,
οι οποίοι λατρεύουν την υποκρισία και την ψευτοευγένεια, όταν μας χαιρετούν στα γήπεδα με αυτό το... γλυκανάλατο ύφος του... ΔΗΘΕΝ, ενώ από την άλλη δεν έχουμε δει ούτε... φωτογραφία τους στις Γενικές Συνελεύσεις του αθλήματος από το 2004 έως και σήμερα.
Ίσως οι συντάκτες της επιστολής να είναι λάτρεις του ηθικού σχετικισμού και με βάση αυτή την θεωρία, καθώς και έωλες στα όρια του κουτσομπολιού απόψεις, να διατυπώνουν την επίσημη θέση του συλλόγου, υποβοηθούμενοι και από φωτογραφία ως αυτόκλητοι κριτές.
Γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι όλες οι απαντήσεις μας στις επιστολές σας, αποτελούν... τιμητικό παράσημο για τον σύλλογο σας
-αφού η Ομοσπονδία σπανίως τα τελευταία χρόνια προκαλείται με αυτόν τον τρόπο- θα θέλαμε να στηλιτεύσουμε αυτό το βαθιά επικίνδυνο φαινόμενο της σκόπιμης διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, προς όλους τους παράγοντες, αθλητές, προπονητές και να τους γνωρίσουμε ότι η προάσπιση των συμφερόντων του αθλήματος και των νόμιμων δικαιωμάτων του, είναι πρώτη προτεραιότητα για την διοίκηση μας.
Εκ του Δ.Σ. της ΟΧΕ»

No comments