Παρουσίαση του ΟΠΕΝ Παμπαίδων Β' - Μίνι Cherry Cup (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παρουσίαση του ΟΠΕΝ Παμπαίδων Β' - Μίνι Cherry Cup (βίντεο)

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Δήμου Αλμωπίας Γιώργος Χατζηγιαννίδης και ο Γιάννης Πηλαλίδης με αφορμή την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χάντμπολ Παμπαίδων Β΄ και ΜΙΝΙ, που συνδιοργανώνουν οι Δήμοι Έδεσσας και Αλμωπίας, από 20 έως 25 Ιουνίου στα γήπεδα της Έδεσσας και της Αριδαίας.

Σε αυτή την διοργάνωση συμμετέχουν 40 ομάδες και 600 παίκτες, ενώ θα γίνουν 132 αγώνες. Μαζί με τους παίκτες αναμένονται στην περιοχή προπονητές -σύνοδοι και γονείς των παιδιών. Συνολικά δηλαδή θα έρθουν πάνω απο 1.200 άτομα
που θα μείνουν σε ξενοδοχεία της Έδεσσας και του Ποζαρ. Η υποδοχή θα γίνει στις 20 Ιουνίου το απόγευμα στην Έδεσσα. Απο το δημοτικό στάδιο ολες οι ομάδες, μέσω του πεζοδρομου θα πάνε στην Πλατεία Ελευθερίας. Εκει θα γίνει η παρουσίαση τους και το κάλεσμα των διοργανωτων στον κόσμο, να παει στα γήπεδα. Παράλληλα έχουν προγραμματισθεί ξεναγησεις σε Έδεσσα και Λουτράκι, ενώ στις 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί νυχτερινό πάρτυ στο πάρκο στο Κιουπρι.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας μεταξύ των άλλων τόνισε το ενδιαφέρον που υπάρχει απ΄όλη την Ελλάδα για το Τουρνουά και τα οικονομικά οφέλη που θα έχουν και οι δύο πόλεις. Ο κόουτς του Αερωπού Έδεσσας Γιάννης Πηλαλίδης μίλησε για την αναβάθμιση του Αερωπού με την πραγματοποίηση για 3η χρονιά αυτού του Τουρνουά, με συμμετοχή 40 ομάδων απ΄ όλη την Ελλάδα. Βάζει ψηλά τον πήχη για τους στόχους του Αερωπού και την αναβάθμιση της ομάδας, διότι το μέλλον του Χάντμπολ στην περιοχή μας όπως ανέφερε είναι στα ηλικιακά πρωταθλήματα. 


Βίντεο http://edessanews.gr


No comments