Η ΟΧΕ και η Εθνική Γυναικών στηρίζουν το έργο της MKO «ΒΟΗΘΕΙΑ- ΕΛΠΙΔΑ- ΖΩΗ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΟΧΕ και η Εθνική Γυναικών στηρίζουν το έργο της MKO «ΒΟΗΘΕΙΑ- ΕΛΠΙΔΑ- ΖΩΗ»

Η ΟΧΕ και η Εθνική Γυναικών στηρίζουν το έργο του Συλλόγου Συμπαράστασης Κακοποιημένων Γυναικών και Ανήλικων Παιδιών

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος πιστή στις κοινωνικές δράσεις, πήρε την πρωτοβουλία να προβάλει, στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2018 Γυναικών, το έργο του Συλλόγου Συμπαράστασης Κακοποιημένων Γυναικών και Ανήλικων Παιδιών «ΒΟΗΘΕΙΑ- ΕΛΠΙΔΑ- ΖΩΗ».
Μέσω της Εθνικής Γυναικών όλο το ελληνικό χάντμπολ θα ενώσει τις
δυνάμεις του με τον Σύλλογο, στέλνοντας το μήνυμα: «ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΤΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ»

Άνθρωποι του «ΒΟΗΘΕΙΑ- ΕΛΠΙΔΑ- ΖΩΗ» θα βρίσκονται τόσο στην επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης του Α’ προκριματικού ομίλου, όσο και στα παιχνίδια της Εθνικής Γυναικών με Φινλανδία και Νησιά Φερόε στις 9 και 10 Ιουνίου, στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ, για να ενημερώσουν το φίλαθλο κοινό, γύρω από τις δράσεις και τους σκοπούς του Συλλόγου .

Ο Σύλλογος «ΒΟΗΘΕΙΑ-ΕΛΠΙΔΑ-ΖΩΗ» δημιουργήθηκε για να προσφέρει κοινωφελές έργο στις γυναίκες και τα ανήλικα παιδιά που καταφεύγουν στην αναζήτηση βοήθειας λόγο ψυχολογικής και σωματικής κακοποίησης που υφίστανται στην καθημερινή τους ζωή.

Η «ΒΟΗΘΕΙΑ-ΕΛΠΙΔΑ-ΖΩΗ» είναι σωματείο, Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Πιστοποιημένο από το πρωτοδικείο Αθηνών και εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα που παρέχουν υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας και στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Δραστηριοποιείται κυρίως στην Αττική και απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα.
Ο Σύλλογός σε συνεργασία με έμπειρους δικηγόρους παρέχει νομική καθοδήγηση και στήριξη με στόχο την προστασία και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Παρέχει ψυχολογική υποστήριξη από εξειδικευμένους ψυχολόγους με σκοπό την αντιμετώπιση και την επίλυση προβλημάτων, όπως και τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων κάθε ατόμου.
Με σκοπό την ενημέρωση του κοινού, ο Σύλλογός συμμετέχει με δικηγόρους και ψυχολόγους, σε κοινωνικές εκδηλώσεις και διοργανώνει ομιλίες με στόχο την πρόληψη και την εξάλειψη κάθε μορφή βίας.

«ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΤΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ»

No comments