Συνεργασία "Χιλιώτης Δράμα 1986" με την SCM Craiova - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεργασία "Χιλιώτης Δράμα 1986" με την SCM Craiova



Ο Χιλιώτης Δράμα 1986 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ρουμάνικη ομάδα SCM CRAIOVA η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του Ευρωπαϊκού handball με παίκτριες από όλη την Ευρώπη και διαθέτει υποδειγματικές ακαδημίες και τμήματα ανάπτυξης. Επίσης η Ρουμάνικη ομάδα από το 2014 συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι ο σύλλογος με τις περισσότερες απευθείας μεταδόσεις αγώνων στην Ρουμάνικη τηλεόραση.

Προπονητής της Ρουμάνικης ομάδας είναι ο κ. Bogdan Burcea μεγάλο προπονητικό όνομα στην Ρουμανία και στην Ευρώπη, παλιός γνώριμος στους

Δραμινούς μια και κατά το παρελθών διετέλεσε προπονητής σε όλους τους Δραμινούς συλλόγους ενώ η σύζυγός του αγωνίστηκε στις Ελπίδες.

Μετά την συνεργασία με την PIRIN GOTSE DELTSEV ο δραμινός σύλλογος προσπαθώντας να αναπτύξει συνεργασίες με διακεκριμένους ευρωπαϊκούς συλλόγους προχώρησε σε συνεργασία με την επαγγελματική ομάδα της Craiova με σκοπό φιλικά παιχνίδια, κοινές προετοιμασίες, προπονητικές συνεργασίες, επικοινωνία αθλητών προπονητών παραγόντων αλλά και την συνεργασία των δύο πόλεων και σε άλλους αθλητικούς τομείς. 


Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας η Ρουμάνικη ομάδα θα βρεθεί το δεκαήμερο 9-19/7/2017 στην Δράμα προκειμένου να πραγματοποιήσει την Β΄ φάση της προετοιμασίας της ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων. Επίσης η συνεργασία περιλαμβάνει και μετάβαση των τμημάτων ΑΝΔΡΩΝ- ΠΑΙΔΩΝ - Π/ΠΑ΄ του ΔΡΑΜΑ 1986 τον Σεπτέμβριο στην Craiova για φιλικούς αγώνες. 


Κατά την παραμονή τους στην Δράμα και συγκεκριμένα την Δευτέρα 24 Ιουλίου μετά την υποδοχή της αποστολής από τον Δήμαρχο Δράμας κ. Μαμσάκο Χριστόδουλο στις 11:30 σε αίθουσα του Δημαρχείου της Δράμας θα πραγματοποιηθεί στρογγυλή τράπεζα με το προπονητικό επιτελείο της Ρουμάνικης γυναικείας ομάδας, τους Ομοσπονδιακούς προπονητές της Εθνικής Γυναικών, τους προπονητές του ΔΡΑΜΑ 1986 αλλά και όλους τους προπονητές της ΕΣΧΑΜΑΘ που θέλουν να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στην εν λόγω στρογγυλή τράπεζα με Θέμα: Προπονητικά περιεχόμενα και οργάνωση τμημάτων αναπτυξιακών ηλικιών Ελλάδος - Ρουμανίας. Την επιμορφωτική δράση θα συντονίσει ο Σύμβουλος επιμόρφωσης της Ο.Χ.Ε. κ. Θεόδωρος Τογανίδης.


Ο ΔΡΑΜΑ 1986 ευχαριστεί το τμήμα Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Δράμας για την διευκόλυνση την οποία παρείχε ώστε να υλοποιηθεί η εποικοδομητική και προς όφελος των αθλητών και προπονητών των δύο συλλόγων συνεργασία.

No comments