Ο Απόλλων Καλαμαριάς νικητής στο τουρνουά Beach Handball 2017 στη Λίμνη Βεγορίτιδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Απόλλων Καλαμαριάς νικητής στο τουρνουά Beach Handball 2017 στη Λίμνη Βεγορίτιδα

Στο τουρνουά Beach Handball 2017 στη Λίμνη Βεγορίτιδα
Ολοκληρώθηκε με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία το τουρνουά beach handball vegoritis 2017, το οποίο φιλοξενήθηκε το τριήμερο στις εγκαταστάσεις του beach bar Ammos των αδερφών Ναουμίδη, στον Άγιο Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.

Ήταν το 3ο τουρνουά του φετινού καλοκαιριού στο πλαίσιο του 18ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή, ο κόσμος «αγκάλιασε» την διοργάνωση του beach handball.

Οι επισκέπτες που παρακολούθησαν το εντυπωσιακό άθλημα της άμμου,
ενθουσιάστηκαν από το θέαμα που προσέφεραν οι παίκτες των ομάδων και απόλαυσαν το χορευτικό πρόγραμμα των όμορφων και «δροσερών» κοριτσιών του Arte Mus Zumba, με φόντο τη δεύτερη μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδος, κατακλύζοντας το τριήμερο το beach bar ammos, καθώς και το τουριστικό περίπτερο-μεζεδοπωλείο των αφων Ναουμίδη.

Νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε ο Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος επικράτησε στα σουτ άουτ των Κυκλώπων Αλεξανδούπολης με 2-1 σετ. Λίγο νωρίτερα στον μικρό τελικό ο ΓΑΣ Κιλκίς επικράτησε με 2-0 σετ της ΑΕΣΧ Πυλαίας, καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Μετά τη λήξη του τουρνουά. ακολούθησαν οι καθιερωμένες απονομές στις διακριθείσες ομάδες. Τις απονομές πραγματοποίησαν ο αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για θέματα πολιτισμού και αθλητισμού, Βαγγέλης Ακριτίδης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μπιτς Χάντμπολ και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, Κώστας Βιολιτζής, το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και πρόεδρος του Φιλώτα ΠΑΣ Ιωάννης Στρατάκης, ο αναπτυξιακός προπονητής Νίκος Γεωργιάδης, ο διεθνής αθλητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Μαστορογιάννης και ο εκπρόσωπος του μέγα χορηγού του τουρνουά Άγγελος Ναουμίδης.

Όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στο επίσημο αλλά και στο ηλικιακό τουρνουά έμειναν ικανοποιημένες τόσο από τις εγκαταστάσεις και τις παροχές του τουρνουά όσο και από την φιλοξενία που προσέφεραν οι άνθρωποι του Φιλώτα ΠΑΣ, με την στήριξη της Π.Ε. Φλώρινας και του Δήμου Αμυνταίου.
Επόμενος «σταθμός» του Πανελληνίου σιρκουί είναι η Αλεξανδρούπολη το διάστημα 5-9 Ιουλίου, όπου και θα διεξαχθεί παράλληλα το 4ο Κύπελλο Ελλάδος.

No comments