Επιστροφή Χειβιδόπουλου στον Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή Χειβιδόπουλου στον Διομήδη

Μετά από απουσία τριών σεζόν, ο Πάνος Χειβιδόπουλος, ένας αθλητής βγαλμένος από τα φυτώρια του Διομήδη και ένας εκ των πρωταγωνιστών της χρυσής χρονιάς κατάκτησης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος το 2012 και του Πανελλήνιου Εφηβικού Πρωταθλήματος το 2013, επιστρέφει και πάλι στον Διομήδη από τον Πανελλήνιο όπου και αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα.

Ο Πάνος Χειβιδόπουλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου, μετά από τρεις σεζόν, στην ομάδα του Διομήδη. Η ομάδα έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να πρωταγωνιστεί και να είναι άκρως ανταγωνιστική. Μαζί με τους νέους και παλιούς συμπαίκτες μου
και το τεχνικό επιτελείο οφείλουμε να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Κώστα Δεληγιάννη ως νέο προπονητή της ομάδας, μετά την συνύπαρξή μας στον Διομήδη, ως συμπαίκτες παλαιότερα. Τέλος, θέλω να ευχηθώ στον Δημήτρη Δημητρούλια ό,τι καλύτερο στη νέα του προσπάθεια και να συνεχίσει τη λαμπρή του πορεία στο χώρο. Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία».

No comments