Ανανέωσε με Μπάρμπα ο ΑΣΕ Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανανέωσε με Μπάρμπα ο ΑΣΕ Δούκα

Την εστία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα θα υπερασπιστεί για μια ακόμα χρονιά ο Γιαννιώτης τερματοφύλακας, Γιώργος Μπάρμπας.

Ο έμπειρος πορτιέρο τις προηγούμενες ημέρες συναντήθηκε με τον νέο προπονητή του Δούκα, Κωστή Μπούνα καθως και με τους ιθύνοντες του Συλλόγου με τους οποίους και συμφώνησαν να πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν. Μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τους «μπλε» οι οποίοι κατάφεραν για μια ακόμα χρονιά να «δέσουν» έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες του Ελληνικού πρωταθλήματος.

ΜΠΑΡΜΠΑΣ: «ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΜΕ»


Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Δούκα: «Χαίρομαι πολύ που και τη νέα σεζόν θα παραμείνω στην ομάδα του Δούκα. Μετά την περσινή χρονιά που τελείωσε με ανάμεικτα συναισθήματα και όχι με τον καλύτερο τρόπο, καλούμαστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να μπορέσουμε να πρωταγωνιστήσουμε και πάλι.

Από τις μέχρι τώρα κινήσεις που έχουν γίνει φαίνεται ότι η ομάδα του δημιουργείται θα είναι δυνατή και αυτό ειναι πολύ σημαντικό. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να μπορέσω να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα και να βάλω ένα ακόμα λιθαράκι ώστε να έρθει η επίτευξη των στόχων».

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Μπάρμπας στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Εθνική ομάδα των Ανδρών ενώ αποτελεί σίγουρα αποτελεί παίκτη «κλειδί» για τον ΑΣΕΔ στο χτίσιμο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


No comments