Ανακοίνωσε Μανιά και μεγάλο χορηγό το Καματερό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωσε Μανιά και μεγάλο χορηγό το Καματερό

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο ΓΑΣ Καματερού, που απέκτησε από τον ΑΟΔ Κορυδαλλού την διεθνή δεξιά ίντερ Κατερίνα Μανιά, η οποία αγωνίστηκε στη Νεα Ιωνία κατακτώντας φέτος το ντάμπλ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΓΑΣ Καματερού ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς αθλήτριας Κατερίνας Μάνια. Η απόκτηση της Κατερίνας για εμάς ήταν ένας πολύ σημαντικός στόχος για την ομάδα που χτίζουμε φέτος άρα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την διοίκηση του ΑΟΔ Κορυδαλλού για την ολοκλήρωση της συμφωνίας»

Η 19χρονη αθλήτρια δήλωσε για την μεταγραφή της «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του
ΑΟΔ Κορυδαλλού, η οποία με πίστεψε και με ανέδειξε και ιδιαίτερα τις προπονήτρια μου Χρυσούλα Τζιάρα και Μαρία Λαγοπούλου. Ένα ευχαριστώ και σε όλους τους προπονητές που έχω συνεργαστεί μαζί τους καθ’ όλη την πορεία μου καθώς και την ομάδα του ΟΦΝΙ που αγωνίστηκα πέρσι! Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο του ΓΑΣ Καματερού για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που μου δείχνουν κάνοντας μου αυτή την πρόταση. Ελπίζω να ανταποκριθώ στο μέγιστο βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει», δήλωσε η νεαρή αθλήτρια.

Παράλληλα ο ΓΑΣ Καματερού ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Vendor.

«Ο ΓΑΣΚ θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην εταιρεία vendor για την πολύ μεγάλη στήριξη και την εμπιστοσύνη της. Με αυτήν την συμφωνία μπορούμε να. ολοκληρώσουμε τον μεταγραφικό σχεδιασμό μας για την νέα αγωνιστική περίοδο στην Handball Premier και την Α1 γυναικών. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Θάνο Κιόκα για την μεγάλη βοήθεια του Στον σύλλογο και στο άθλημα. Η vendor ιδρύθηκε το 2006 στην Αθήνα, με επίκεντρο την επίσημη διανομή ηλεκτρονικών αξεσουάρ, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων και τεχνολογίας, gadget και παιχνιδιών. Από τότε, η Vendor έχει αναπτύξει συνεργασίες με εταιρίες που ηγούνται σε καθέναν από αυτούς τους τομείς, ενισχύοντας την παρουσία της εταιρίας στην αγορά. Είναι αποκλειστικός διανομέας στην Ελλάδα για τις παρακάτω εταιρίες: Razor, Parrot, Kenwood, Alpine, Focal, Otterbox, Lifeproof, Belkin, Zenec, Dension, Gemini. Προσφέρει αξιόπιστα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του τελικού καταναλωτή καθώς και αναζητούμε πάντα νέες εταιρίες οι οποίες, μετά από επένδυση, θα μας προσφέρουν μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και κερδοφορία». 

No comments