Ο Νίκος Καφαντάρης στη ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Καφαντάρης στη ΧΑΝΘ

Ο Νίκος Καφαντάρης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας Handball της ΧΑΝΘ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Ο 23χρονος διεθνής περιφερειακός, επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς φόρεσε τη φανέλα της ομάδας από το 2013 έως και το καλοκαίρι του 2016, με απολογισμό 142 γκολ σε 45 αγώνες της Handball Premier. Πέρσι, αγωνίστηκε στην ΑΕΣΧ Πυλαίας με 39 γκολ σε 10 αγώνες.
"Η απόφαση ήταν εύκολη. Η ΧΑΝΘ αποτελεί οικογένεια για μένα και χαίρομαι
για την επιστροφή μου. Δεν βάζουμε ταβάνι στους στόχους και στις φιλοδοξίες. Θέλουμε να είμαστε καλά στην υγεία μας, να είμαστε χαρούμενοι γι΄αυτό που κάνουμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει", τόνισε ο δίμετρος αριστερόχειρας, που έρχεται στην ομάδα με υποσχετική ενός έτους από τον Άρη.

Από την πλευρά του, ο γενικός αρχηγός του τμήματος Λευτέρης Σαρηγιαννίδης καλωσόρισε τον Νίκο Καφαντάρη λέγοντας ότι "είναι χαρά μας να έχουμε και πάλι κοντά μας έναν αθλητή που έχει αγαπήσει τη ΧΑΝΘ. Αυτή η σχέση είναι αμοιβαία. Ο Νίκος μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα και στο ελληνικό Handball. Του εύχομαι υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν μέσα στο γήπεδο" 

Το τμήμα Handball της ΧΑΝΘ, αλλά και ο Νίκος Καφαντάρης ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση του Άρη Θεσσαλονίκης, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

No comments