Στον ΠΑΟΚ η Σαμολαδά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον ΠΑΟΚ η Σαμολαδά

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Δικεφάλου ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Ευγενία Σαμολαδά.

Η 17χρονη παίκτρια έχει ύψος 1.80μ., είναι αριστερόχειρας και αγωνίζεται στη θέση της ίντερ. Προέρχεται από την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς, έχει αγωνιστεί στην ΑΕΣΧ Πυλαίας ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη κληθεί στην Εθνική Γυναικών. Στις πρώτες της δηλώσεις σαν παίκτρια του ΠΑΟΚ, η Σαμολαδά ανέφερε στο acpaok.gr:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον θα είμαι μέλος μιας ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα στην καριέρα μου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θεωρώ πως με σκληρή δουλειά και με τις κινήσεις που γίνονται στο τμήμα, είναι εφικτοί οι στόχοι και των δύο τίτλων".

Ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε στο acpaok.gr:

"Καλωσορίζουμε την Ευγενία στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να έχει μία πολύ καλή σεζόν σε όλα τα επίπεδα. Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο του ΓΑΣ Κιλκίς και ειδικότερα τον κ. Βιολιτζή Κωνσταντίνο για τη συμβολή του στην ολοκλήρωση της συμφωνίας. Επίσης, η συνεργασία μας με το ΓΑΣ Κιλκίς θα είναι πολύπλευρη σε αναπτυξιακό επίπεδο, με τις τυπικές ανακοινώσεις να αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα".

No comments