Επιστροφή του Κώστα Τσαβδαρίδη στα ηλικιακά του ΑΣΕ Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή του Κώστα Τσαβδαρίδη στα ηλικιακά του ΑΣΕ Δούκα

Η Διοίκηση του ΑΣΕΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του προπονητή χάντμπολ, Κώστα Τσαβδαρίδη στην “οικογένεια” του Δούκα.

Ο 50χρονος Βεροιώτης τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους των ηλικιακών κατηγορίων μετά από τρία χρόνια απουσίας. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσαβδαρίδης από τον προσεχή Σεπτέμβρη θα αναλάβει την ομάδα Παμπαίδων Α’ του ΑΣΕ Δούκα που τη φετινή σεζόν αναδείχτηκε δευτεραθλήτρια ΕΣΧΑ ενώ κατέκτησε και την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Έδεσσας.

Ο έμπειρος τεχνικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Δούκα ενώ κορυφαία στιγμή του ως προπονητής στον Σύλλογό μας ήταν η κατάκτηση του ντάμπλ (Κύπελλο και πρωτάθλημα) την αγωνιστική περίοδο 2007-2008, με την ανδρική ομάδα. Ο Κώστας Τσαβδαρίδης μίλησε για την
απόφαση του να ασχοληθεί και πάλι με τις ηλικιακές κατηγορίες του τμήματος χάντμπολ των "μπλε", τονίζοντας μεταξύ άλλων:

“Ο καιρός γαρ εγγύς ! Πάντα στην άκρη του μυαλού μου ήταν να είμαι κοντα σε μια ομάδα νεαρών αθλητών έτσι ώστε ο χρόνος που μου μένει απο το δύσκολο επαγγελματικό μου πρόγραμμα να γίνεται ξεχωριστός. Ζω κοντά τους, τους βλέπω να μεγαλώνουν σαν καθηγητής τους τώρα θα με έχουν κοντά τους και σαν προπονητή τους. Χαίρομαι που καταφέραμε και οι δυο πλευρές να βρούμε την λύση να ξεπεράσουμε εμπόδια και να αρχίσουμε ενα project για την επόμενη γενιά αθλητών που θα στελεχώσει την μεγάλη ομάδα.

Αισθάνομαι υπευθυνότητα και το φορτίο ειναι ξεχωριστό γιατί δεν αρκεί να μεταλαμπαδεύσεις σε έναν έφηβο μόνο τα μυστικά του handball αλλά ενα σύνολο γνώσεων δεξιοτήτων και αξιών, εφόδια που θα τα κουβαλάει και θα τον καθοδηγούν  σε όλη του την ζωή. Εύχομαι να δώσω αξία στους κόπους τους!”.

Πηγή ased.gr


No comments