Νέα πρόσωπα, υψηλοί στόχοι και ευχές στην πρώτη του ΑΣΕ Δούκα (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέα πρόσωπα, υψηλοί στόχοι και ευχές στην πρώτη του ΑΣΕ Δούκα (βίντεο)

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε και επίσημα τη Δευτέρα (24/07) την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Οι “μπλε” "φόρτισαν για τα καλά τις μπαταρίες" τους και πλέον μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων καθώς το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Ευρώπη και το EHF.


Ο νέος προπονητής της ομάδας, Κωστής Μπούνας καλοσώρισε τους παίκτες
τους και τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα προετοιμασίας το οποίο θα ακολουθήσουν. Εκ μέρους της διοίκησης του Συλλόγου, το “παρών” έδωσε ο γενικός γραμματέας και γενικός αρχηγός του τμήματος χάντμπολ, Θεόφιλος Βάτης ο οποίος ευχήθηκε καλή σεζόν σε όλους χωρίς τραυματισμούς!

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας ο Κωστής Μπούνας επεσήμανε ότι η ομάδα έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο σαν στόχο έχει να παρουσίασει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο τόσο στις εγχώριες όσο και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι παλιοί παίκτες του ΑΣΕΔ υποδέχτηκαν με χαμόγελο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας τους ενώ αυτό που επισημάνθηκε από όλους είναι ότι η ομάδα θα δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορέσει ο Σύλλογος να πρωταγωνιστεί και πάλι.

Πηγή: Γραφείο τύπου ΑΣΕΔ





No comments