Νίκος Γραμματικός: "Να βγάλουμε πάθος και ενέργεια στο γήπεδο" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκος Γραμματικός: "Να βγάλουμε πάθος και ενέργεια στο γήπεδο"

Η Εθνική Ανδρών έμαθε χθες στη Βιέννη τους αντιπάλους της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Δανίας και της Γερμανίας, το διάστημα 10-27 Ιανουαρίου 2019. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε στον 5ο όμιλο με αντιπάλους Ολλανδία, Βέλγιο και Τουρκία. Μετά την διαδικασία των έξι αγωνιστικών, η πρώτη ομάδα του ομίλου θα προκριθεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης, τα οποία θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο του 2018.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γραμματικός δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Οι αντίπαλοι μας είναι σχετικά γνώριμοι, έχουμε παίξει με αυτές τις ομάδες τα προηγούμενα χρόνια. Είναι
ξεκάθαρο ότι αποφύγαμε τους πολύ ισχυρούς αντιπάλους. Από κει και πέρα κυρίως η Ολλανδία και το Βέλγιο, αλλά και η Τουρκία έχουν δυναμική και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ολλανδία και Βέλγιο, παρουσιάζονται ιδιαίτερα βελτιωμένες αγωνιστικά, ενώ διαθέτουν αθλητές που παίζουν στις πρώτες κατηγορίες της Γερμανίας. Το χάντμπολ στην Ολλανδία έχει μεγάλη πρόοδο, το Βέλγιο έχει την στήριξη της Γαλλίας σε όλα τα επίπεδα, ενώ στο τουρκικό πρωτάθλημα έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια. Χρειάζεται σωστή διαχείριση των αγώνων, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βγάλουμε πάθος και ενέργεια στο γήπεδο».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 5ου ΟΜΙΛΟΥ

1η αγωνιστική: Τετάρτη- Πέμπτη, 25-26 Οκτωβρίου 2017
Ολλανδία- Ελλάδα
Τουρκία- Βέλγιο

2η αγωνιστική: Σάββατο- Κυριακή, 28-29 Οκτωβρίου 2017
Βέλγιο- Ολλανδία
Ελλάδα- Τουρκία

3η αγωνιστική: Τετάρτη- Πέμπτη, 3-4 Ιανουαρίου 2018
Τουρκία- Ολλανδία
Βέλγιο- Ελλάδα

4η αγωνιστική: Σάββατο- Κυριακή, 6-7 Ιανουαρίου
Ολλανδία- Τουρκία
Ελλάδα- Βέλγιο

5η αγωνιστική: Τετάρτη- Πέμπτη, 10-11 Ιανουαρίου 2018
Ελλάδα- Ολλανδία
Βέλγιο- Τουρκία

6η αγωνιστική: Σάββατο- Κυριακή, 13-14 Ιανουαρίου 2018
Ολλανδία- Βέλγιο
Τουρκία- Ελλάδα

No comments