Έβγαλε ειδήσεις η συνέντευξη του Danaon Cup που ξεκινά σήμερα (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έβγαλε ειδήσεις η συνέντευξη του Danaon Cup που ξεκινά σήμερα (βίντεο)

Περισσότεροι από 60 χορηγοί- υποστηρικτές στα φετινά ΟΠΕΝ Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παμπαίδων Α’ και Παγκορασίδων Α’- Αύριο η τελετή έναρξης
Στο «Φουγάρο» πραγματοποιήθηκε η δεύτερη και τελευταία συνέντευξη Τύπου για τις τελικές φάσεις των ΟΠΕΝ Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παμπαίδων Α’ και Παγκορασίδων Α’ με την ονομασία «Danaon Cup 2017», τα οποία θα διεξαχθούν στην Αργολίδα το διάστημα 3-8 Ιουλίου 2017.

Η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 21:00 στην Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος, όπου θα παρελάσουν οι 35 ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση. Στη συνέντευξη Τύπου οι διοργανωτές παρουσίασαν τους
χορηγούς- υποστηρικτές, κάνοντας λόγο για τζίρο που θα ξεπεράσει τις 350.000 ευρώ, ενώ έβαλαν τους στόχους για το επόμενο τουρνουά, τονίζοντας παράλληλα ότι θα ξεκινήσει η προσπάθεια, ώστε ο Διομήδης να αποκτήσει το δικό του γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:
Τάσσος Χειβιδόπουλος (Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, μέλος Δ.Σ. ΟΧΕ, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Danaon Cup): «Σήμερα είναι από τις πιο ζεστές μέρες και αν δεν είχαμε μια πρόγνωση ότι πέφτει η θερμοκρασία θα είχαμε και δυσκολία στην διοργάνωση, αλλά ευτυχώς θα μειωθεί κατά δέκα βαθμούς και έτσι θα ευχαριστηθούν τα παιδιά τους αγώνες και φυσικά την διαμονή τους.
Να σας ευχαριστήσω όλους που είστε εδώ. Το Danaon Cup συμπληρώνει πέντε όμορφα χρόνια και κάνει την δικιά του διαδρομή στο άθλημα μας. Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στην Πελοπόννησο και μία από τις μεγαλύτερες στην χώρα, στα Ολυμπιακά αθλήματα και κυρίως σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες. Βασικοί διοργανωτές είναι η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και ο Διομήδης Άργους. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, ο Δήμος Άργους- Μυκηνών, ο Δήμος Ναυπλιέων, το Επιμελητήριο Αργολίδας και ο Σύλλογος των επαγγελματικών τουρισμού Τολού.
Σε δυο μέρες ξεκινάει το τουρνουά και είναι όλα έτοιμα. Τα παιδιά της Οργανωτικής Επιτροπής έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Είμαστε εδώ να παρουσιάσουμε αυτούς που βοηθούν να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, τους χορηγούς και υποστηρικτές μας. Χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν το τουρνουά. Διαχρονικά είναι στο πλευρό μας. Είναι περίπου 60 χορηγοί και υποστηρικτές. Είναι μεγάλο νούμερο. Με τον δικό τους τρόπο με λίγα ή περισσότερα, σε χρήματα, σε είδος ή υπηρεσίες μας στηρίζουν έμπρακτα. Φέτος είναι μια χρονιά ρεκόρ για το Danaon Cup, 35 ομάδες (18 Παμπαίδων Α’, 17 Παγκορασίδων Α’) από 33 συλλόγους, 600 περίπου συμμετέχοντες, 4 γήπεδα (Άργος, Ναύπλιο, Αγία Τριάδα, Νέα Κίος), 12 ξενοδοχεία, δύο εταιρίες εστίασης και πάρα πολλοί εθελοντές.
Είμαστε ευχαριστημένοι με την συμμετοχή; Θα πω όχι, παρότι θα σας φανεί περίεργο. Είχαμε ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Κάποιες ομάδες επέλεξαν τουρνουά του εξωτερικού, είναι κάτι που και εμείς και η Ομοσπονδία, πρέπει να το δούμε. Επίσης υπάρχουν ομάδες που επιθυμούσαν, αλλά δυστυχώς οι οικονομικές συγκυρίες δεν τους επέτρεψαν να πάρουν μέρος.
Το Danaon Cup είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του συλλόγου, είναι ουσιαστικά ο μεγάλος χορηγός του. Φτιάξαμε κάτι που ανεβάζει το επίπεδο όλης της περιοχής.
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, εκτιμούμε ότι ο τζίρος θα ξεπεράσει τις 350.000 ευρώ! Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ποσό για την περιοχή μας, στην έναρξη της τουριστικής περιόδου.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνδιοργανωτές, οι οποίοι μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Την Περιφέρεια της Πελοποννήσου και προσωπικά τον Πέτρο Τατούλη. Τον Δήμο Άργους-Μυκηνών, προσωπικά τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο, τον Βαγγέλη Τζαβέλα και φυσικά τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο.
Το Επιμελητήριο Αργολίδας και τον Φώτη Δαμούλο που στηρίζει τα τελευταία τρία χρόνια την προσπάθεια μας. Τον σύλλογο επαγγελματιών Τολού και τον κ. Γεωργιδάκη.
Από εκεί και πέρα, τον Αύγουστο ανακοινώνουμε το 6o Danaon Cup, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2018. Θα γίνει διεθνές και θα έχουμε περισσότερες συμμετοχές. Οργανώνουμε το τουρνουά σε επαγγελματικά πρότυπα, σε νέο μοτίβο που θα μας επιτρέψει να κάνουμε και άλλες δράσεις, όλη την χρονιά, όπως σεμινάρια προπονητών κλπ.
Στόχος μας είναι να έχουμε 1.000 αθλητές! Είναι δύσκολο, αλλά θα τα καταφέρουμε. Αυτό το τουρνουά εκτός των άλλων προσφέρει και πολλά αντισταθμιστικά στο άθλημα, όπως forum προπονητών, καμπ Εθνικών ομάδων, ενώ συνεισφέραμε, ώστε να πάει και η Εθνική Beach Handball στο εξωτερικό.
Είναι σημαντικό επίσης πως στη φετινή διοργάνωση θα έχουμε στο πρωτοποριακό «Show me the way» τις διεθνείς αθλήτριες Μάγδα Κεπεσίδου, Λαμπίνα Τσάκαλου, Μάρθα Λογδανίδου και τον Ολυμπιονίκη Δημήτρη Τζιμούρτο. Θα μιλήσουν με τα παιδιά και θα τους πουν πως ήταν και είναι ο δικός τους δρόμος στον αθλητισμό, εξιστορώντας τις εμπειρίες τους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν έναν τους χορηγούς- υποστηρικτές μας: DOLPHIN CAPITAL INVESTORS, ΜΑΡΜΥΚ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΟΥΓΑΡΟ, ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΝΑΙ TRAVEL, AUTOVISION, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, PROVIO (FOODPROM), YAS ΝΕΡΑ, KING ΜΠΑΛΕΣ, ΑΣΠΙΣ ΔΕΔΕΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΣΙΑΧΑΜΗΣ, ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΑΤΕ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΕΛΛΗΣ, ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΑΤΕ, ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΚΡΕΑΤΑ, ΕΛΤΕ ΑΣΗΜΗΣ, ARGEAS FRUIT, ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣ ΚΟΥΦΑΚΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ, ΚΑΣΤΑΤ, SELONDA, ΙΟΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΠΑΝΟΣ, ΜΑΤΡΑΓΚΟΣ FRUIT, ΡΕΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΣΑΒΟΥΡΑΣ ΤΑΒΕΡΝΑ, ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΕΛΑ, BLUBLANC, EXTRA FRUIT ΛΥΚΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΗΛΙΑΚΑ ΔΗΜΑΣ, ΝΑΝΟΥ ΑΕ, ΙΚΟΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, RED ALMOND, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΟΡΦΑΝΟΣ, ΛΑΡΣΙΝΟΣ ΑΤΕ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ NAVY & GREEN ΑΡΓΟΥΣ, ΕΝ ΛΕΥΚΩ BISTRO, ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΕΜΒΡΥΟ, ΣΟΥΡΣΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΕΞΑΓΩΓΕΣ, AIRPLAST ΡΕΣΚΟΣ, ΚΕΚ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΑΝΔΡΗΣ ΡΟΥΧΑ, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΦΡΑΓΚΟΣ, ΡΟΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕ, ΙΚΑΡΟΣ Ι.Κ.Ε. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΔΥΟ CAFE, AVIN ΚΟΛΟΒΟΣ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, SPORTS PHYSIO ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΟΣ, EPAVLIS ISLAND CATERING, KTIMA VASILIOU CATERING, ORTHOPEDIC REFLEXOLOGY ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ.
Εκτός από αυτούς έχουμε την στήριξη της EUROBANK για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και της ΤΣΑΜΠΑΣΗΣ Α.Ε.
Κλείνοντας θέλω να σας καλέσω όλους στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος, τη Δευτέρα στις 21:00 για την τελετή έναρξης που θα έχει πολλές εκπλήξεις».
Βαγγέλης Τζαβέλλας (Πρόεδρος Νομικού Προσώπου, Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Δήμου Άργους- Μυκηνών): «Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ σήμερα. Ο Δήμαρχος κος Δημήτρης Καμπόσος είχε μια ανειλημμένη υποχρέωση και δεν μπόρεσε να είναι εδώ αν και θα ήθελε πολύ.
Έτσι κι αλλιώς δεν είναι μόνο η πόρτα του Δήμου μας ανοιχτή προς τον Διομήδη και προς αυτές τις διοργανώσεις αλλά είναι και η καρδιά και η ψυχή μας και το έχει αποδείξει ο Δήμαρχος και αυτή η δημοτική αρχή πάρα πολλές φορές διαχρονικά αλλά και καθημερινά θα έλεγα, καθώς και ο Διομήδης είναι μια ομάδα που έχει την έδρα της στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Κίου. Οι υποδομές της και η υλικοτεχνική υποστήριξη παρέχεται στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Αργους. Είμαστε σε καθημερινή επαφή με την ομάδα, με τους ανθρώπους, με τους παίκτες, τις ακαδημίες, με όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτόν τον μεγάλο αθλητικό πυρήνα που λέγεται Διομήδης και είναι το καμάρι του Άργους και πραγματικά θέλουμε να συνεχίσει αυτή την επιτυχημένη πορεία. Πιστεύουμε πάρα πολύ στην προαγωγή, τη διάδοση του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας, της ανιδιοτέλειας, της συμμετοχής, της ομαδικότητας. Όλα αυτά που θα δημιουργήσουν και μια καινούρια κοινωνία, γιατί μέσα από τον αθλητισμό στόχος και όραμα αυτής της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου – γιατί έχει την ιδιότητα και του καθηγητή φυσικής αγωγής – είναι να δημιουργηθεί ένα φυτώριο νέων αθλητικών προσωπικοτήτων, νέων ανθρώπων που θα κάνουν αυτή την ατμομηχανή της Ελλάδας να πάρει επιτέλους μπροστά και να υπάρξει μια αναγέννηση. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Είμαστε ακόμη καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι. Δυστυχώς και η υποστελέχωση και η υποχρηματοδότηση αποτελούν πρόβλημα. Όμως οι άοκνες προσπάθειες του Δημήτρη Καμπόσου έχουν καταφέρει οι εγκαταστάσεις μας να είναι πολύ πιο ασφαλείς, καλύτερες από ποτέ. Είμαστε κοντά σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και του χρόνου θα είμαστε ακόμη καλύτεροι.
Αυτή η διοργάνωση, πέρα από το ψυχαγωγικό, πέρα από το αθλητικό, πέρα από το πολιτιστικό εύρος που έχει και αυτή την πολύ όμορφη διαλλαγή που γίνεται μεταξύ των αθλητών, είναι και μια τουριστική ευκαιρία. Είναι μια κίνηση εξωστρέφειας και του Δήμου Άργους, ο οποίος έχει βελτιωθεί πλέον και από άποψη υποδομών και στις παραλίες, είμαστε καλύτεροι. Έχουμε μια ζεστή φιλοξενία κι εμείς. Μια πολύ ωραία πόλη, το Άργος, με πολλές αρχαιότητες. Όλα αυτά συνθέτουν ένα πάζλ, νομίζω, μαγικό. Είναι αυτό το όνομα, ο Διομήδης, ο Βασιλιάς του Άργους. Είναι μια μοναδική περίπτωση. Και ο αθλητισμός γεννήθηκε εδώ. Το δείχνουν και τα στάδια που υπήρχαν και εμείς το συνεχίζουμε με τις νέες εγκαταστάσεις και τις ίδιες αξίες και αρχές στο σήμερα, στο 2017».
Κώστας Βλαχοσπύρος (Αντιπρόεδρος Διομήδη, μέλος Οργανωτικής Επιτροπής): «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια και μερικοί μπορεί να είχαν αντιληφθεί το μέγεθος που μπορεί να φτάσει. Η συμπαράσταση των χορηγών είναι σημαντική. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε αυτά τα πράγματα και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες ως οργανωτική επιτροπή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δήμαρχο γιατί πέρα από το Danaon Cup έχει στηρίξει πάρα πολύ την ομάδα και στο φετινό μπάτζετ είχε πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή ένα κεντρικός χορηγός που είχαν και έχω την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να βοηθάει και του χρόνου. Και αυτό είναι καλό γιατί η ομάδα είναι το παράδειγμα της περιοχής και μπορεί να συνεχίσει να προσελκύει παιδιά στις ακαδημίες. Είναι καλό να πρωταγωνιστεί. Δεν μας απασχολούν τόσο τα πρωταθλήματα και οι τίτλοι, όσο η ομάδα να είναι σε πρωταγωνιστική πορεία και να κάνει πρωταθλητισμό.
Θα ήθελα να αναφερθώ με μερικούς ανθρώπους που είναι η ψυχή του τουρνουά και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να τρέξει η διοργάνωση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Ηλία γιατί όλο αυτό το έργο, τα βίντεο, τα πάντα είναι έργο δικό του. Ότι βγαίνει στο ίντερνετ. Κι έχει έναν θαυμάσιο βοηθό, τον Βασίλη Κουκούλη και κάνουν θαυμάσια δουλειά στα social media. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μάγδα Πέππα και τη Μαρίλια Σουλάνδρου που είναι μέλη της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά. Την Παναγιώτα Σκλήρη που καταρτίζει τους ομίλους. Τον Αλέξη Λυγγίτσο που είναι υπεύθυνος του Τολού. Είναι το 1/3 του τουρνουά. Αν δεν ρυθμιστεί από εκεί η κατάσταση τα πράγματα θα πάνε πολύ άσχημα και έχω ζήσει πρόσφατα ένα τουρνουά και ξέρω πώς μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα άσχημα και να μένουν ομάδες στον δρόμο, να μην φτάνουν έγκαιρα στα γήπεδα...
Και κλείνοντας να ευχαριστήσω τον αδερφό μου Νίκο Βλαχοσπύρο, που είναι η ψυχή του τουρνουά αν και λίγο φωνακλάς καταφέρνει και τα πάει όλα μέχρι τέλος και είναι ίσως ο μόνος που οραματίστηκε την έκταση που μπορεί να πάρει αυτό το αθλητικό γεγονός στην Αργολίδα. Με τον Τάσσο όταν ακούγαμε αυτή την ιδέα ήμασταν λίγο επιφυλακτικοί αλλά τελικά την αποδεχθήκαμε. Σας καλώ να παρακολουθήσετε τους αγώνες και να πάει καλά το τουρνουά καλά και τον Αύγουστο να σχεδιάζουμε το επόμενο».
«Πρεσβευτής μας ο Δημήτρης Δημητρούλιας»
Αναφερόμενος στον Διομήδη Άργους ο Τάσσος Χειβιδόπουλος επεσήμανε: «Είναι μια άλλη χρονιά και για τον Διομήδη. Μετά από πολλά χρόνια ο άνθρωπος, ο οποίος συνέδεσε με το όνομα του την νεότερη επιτυχημένη ιστορία του συλλόγου ο Δημήτρης Δημητρούλιας έχει φύγει για άλλες πολιτείες με τις ευχές όλων μας. Αποτελεί για εμάς πρεσβευτή του Διομήδη, του Αργολικού χάντμπολ και του Danaon Cup. Πλέον βρίσκεται στο Λουξεμβούργο, δεχόμενος μία πολύ καλή πρόταση από την Κέρχενγκ. Αντικαταστάτης του θα είναι πάλι ένας δικός μας άνθρωπος, ο Κώστας Δεληγιάννης. Έχει παίξει δύο χρόνια στο σωματείο μας. Στον Διομήδη έχουμε μάθει να... ρίχνουμε την ζαριά. Αυτός ήταν και ο λόγος που εμπιστευτήκαμε έναν νέο προπονητή, όπως είχαμε κάνει και το 2012 με τον Δημήτρη Δημητρούλια. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο και σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε τις μεταγραφές μας και τους στόχους μας».
«Το δικό του γήπεδο ο Διομήδης»
Ο Αντιπρόεδρος του Διομήδη στην συνέχεια τόνισε: «Εγώ θα ευχόμουν να πραγματοποιηθεί ένα πολύ μεγάλο γήπεδο για αυτή την ομάδα, για αυτά που έχει πετύχει και να το εκμεταλλεύονται και άλλες ομάδες. Νομίζω ότι είναι ευκαιρία και η περιφέρεια και ο Δήμος Μυκηνών να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για να κατασκευαστεί ένα έργο το οποίο θα είναι αντάξιο όχι μόνο της ομάδας, της περιοχής αλλά και να μπορεί να υποστηρίζει τόσο μεγάλα event. Αυτό θα ήταν ένα όνειρο που θα ήθελα να το δω να εκπληρώνεται και νομίζω και ο Δήμαρχος και η περιφέρεια μπορούν να συνδράμουν για να δημιουργηθεί αυτό το μεγάλο έργο που λείπει πραγματικά από την περιοχή μας. Πραγματικά αν κοιτάξετε τις γειτονικές πόλεις όπως η Πάτρα, έχουν κλειστά τα οποία δεν χρησιμοποιούν. Κάθε ομάδα έχει ένα δικό της ιδιόκτητο κλειστό το οποίο δεν μπορεί να αξιοποιήσει. Κι είναι κρίμα να μην έχουμε ένα γήπεδο- στολίδι. Τα άλλα γήπεδα με τις προσπάθειες του κου Τζαβέλα και όλων εργαζόμενων είναι σε άρτια κατάσταση, αλλά ένα πράγμα που χρειάζεται η περιοχή είναι ένα σύγχρονο γήπεδο που θα το ευχαριστηθεί όλη η περιοχή»
Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος αναφερόμενος στις εγκαταστάσεις είπε: «Παίρνω την... πάσα που μου έδωσε ο Κώστας (Βλαχοσπύρος) για να πω ότι το γήπεδο αποτελεί τον μεγαλύτερο στόχο και μεμονωμένα του συλλόγου από εδώ και πέρα. Ο Διομήδης ξεκινάει μία μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει το δικό του γήπεδο και σύντομα θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς. Θα το παλέψουμε με την βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης και όλων των φορέων.
Δυστυχώς δεν προλάβαμε να βάλουμε τον κλιματισμό που έχουμε δρομολογήσει στο κλειστό της Νέας Κίου. Ο εργολάβος θα μπει στο γήπεδο την επόμενη εβδομάδα από το τέλος τουρνουά, ωστόσο στο Danaon Cup 2018 θα είναι έτοιμο. Οι δύο Δήμοι έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες τα γήπεδα να είναι άρτια και ασφαλή».
Από τους χορηγούς- υποστηρικτές μίλησε ο εκπρόσωπος της εταιρείας ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ NAVY & GREEN ΑΡΓΟΥΣ Αλέξης Λυγγίτσος: «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και εμείς για τη δυνατότητα που μας δίνετε να προβληθούμε».

No comments