EHF: Μπορεί ο Ολυμπιακός. Για την υπέρβαση Δούκας και ΠΑΟΚ. Χαμόγελα για ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

EHF: Μπορεί ο Ολυμπιακός. Για την υπέρβαση Δούκας και ΠΑΟΚ. Χαμόγελα για ΑΕΚ

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ στη Βιέννη οι κληρώσεις των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων με την Ελλάδα να συμμετέχει έξι ομάδες. Στους άνδρες Ολυμπιακός, ΑΣΕ Δούκα στο EHF Cup ενω οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο EHF Challenge Cup. Ανιστοιχα στις γυναίκες ο ΟΦ Νέας Ιωνίας EHF Cup και ΠΑΟΚ EHF Challenge Cup. Αναλυτικά οι κληρώσεις:

Στο EHF Cup ανδρών για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, Ολυμπιακός και Δούκας έχουν μεν δύσκολο έργο, αλλά οι αντίπαλοι τους δεν αποτελούν φόβητρο. Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θα
αντιμετωπίσει την δευτεραθλήτρια Τσεχίας Talent Robstav M.A.T. Plzen με τον πρώτο αγώνα στην Τσεχία και τον επαναληπτικό στην Αθήνα. Για την ίδια διοργάνωση ο ΑΣΕ Δούκα θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Σερβίας Vojvodina με πρώτο αγώνα στην Αθήνα και τον επαναληπτικό στο Νόβισαντ. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 2/3 και οι επαναληπτικοί στις 9/10 Σεπτεμβρίου 2017. Σε περίπτωση πρόκρισης στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ισπανική Helvetia Anataisuna (πρώτο αγώνα Ισπανία) που φέτος συμμετείχε στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, ενώ ο Δούκας θα κληθεί να αντιμετωπίσει την δευτεραθλήτρια Ελβετίας Pfadi Winterthur (πρώτος αγώνας εκτός) 


Στο Challenge Cup ανδρών εύκολο έργο θα έχει η ΑΕΚ η οποία κληρώθηκε στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης (32) να αντιμετωπίσει την Αγγλική London Great Danes. Πρωτος αγώνας στο Λονδίνο στις 18/19 Νοεμβρίου 2017 και τον επαναληπτικό στις 25/26 του ίδιου μήνα στην Αθήνα.   

Για την ίδια διοργάνωση, ο ΠΑΟΚ θα έχει εύκολο έργο στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, όπου κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Aloyslans Von Tale από την Μάλτα. Πρωτος αγώνας κληρώθηκε στην Μάλτα στις 7/8 Οκτωβρίου με τον επαναληπτικό στην Ελλάδα την 14/15 Οκτωβρίου 2017. Εφόσον περάσει ο κυπελλούχος Ελλάδας στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης -κάτι που είναι σχεδόν βέβαιο- θα αντιμετωπίσει την πολύ ισχυρή Goztepe από την Τουρκία, που φέτος σάρωσε στις μεταγραφές και παρουσιάζεται ο κυριότερος αντίπαλος της Besiktas για τον τίτλο. Πρωτος αγώνας στην Σμύρνη στις 18/19 Νοεμβρίου 2017 και ο επαναληπτικός στις 25/26 του ίδιου μήνα στη Θεσσαλονίκη.

Στο EHF Cup γυναικών για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, η Νεα Ιωνία είχε δύσκολη κλήρωση, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ankara Yenimahalle BSK από την Τουρκία, με τον πρώτο αγώνα στην Άγκυρα και τον επαναληπτικό στην Αθήνα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 9/10 και 16/17 Σεπτεμβρίου 2017. Σε περίπτωση πρόκρισης στον τρίτο γύρο, οι νταμπλούχες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Zalau από τη Ρουμανία, με τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας.   

Στο Challenge Cup γυναικών η κλήρωση χαμογέλασε στον ΠΑΟΚ κληρώθηκε στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης (32) να αντιμετωπίσει την OZRK Jedinstvo Tuzla από τη Βοσνία. Πρώτος αγώνας στη Βοσνία στις 11/12 Νοεμβρίου ενω ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 18/19 Νοεμβρίου 2017.

No comments