Νέες προσθήκες για τον Μακεδονικό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέες προσθήκες για τον Μακεδονικό

Σε τέσσερεις ακόμα προσθήκες προχώρησε ο Μακεδονικός. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

"Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση των Δημήτρη Ρωμανίδη (αριστερό εξτρέμ) και Ντίνου Μέλιου (πίβοτ). Και οι δυο προέρχονται από την ακαδημία του ΠΑΟΚ και αποτελούν το νέο αίμα της ελληνικής χειροσφαίρισης. Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του ΠΑΟΚ και προσωπικά τον team manager Γρηγόρη Νατσιόπουλο για την βοήθεια προς το σωματείο μας και την ευκαιρία που δίνουν σε αυτά τα παιδιά να αγωνιστούν και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση των Γιάννη Γιαννακόπουλου (δεξι εξτρέμ) και Δημήτρη
Στασινόπουλου(αριστερό εξτρέμ) οι οποίοι ήταν και πέρυσι μαζί μας με την μορφή δανεισμού από την ομάδα του Απόλλωνα Σταυρούπολης. Πλέον ανήκουν στο σωματείο μας και γι αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ την ομάδα του Απόλλωνα Σταυρούπολης και προσωπικά τον κύριο Αστέριο Τακίρη και την κυρία Βίκυ Χωρίκη για την κατανόηση και την βοήθεια τους στην ολοκλήρωση της οριστικής μετακίνησης των δυο αθλητών.

Ο Γιάννης Γιαννακόπουλος είναι 22 ετών και ξεκίνησε την ενασχόληση του με την χειροσφαίριση από το ελληνικό κολέγιο όταν εκεί βρισκόταν ο καταξιωμένος προπονητής Γιώργος Βασιλειάδης. Κατόπιν αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και στον Απόλλων Σταυρούπολης. Ο Δημήτρης Στασινόπουλος είναι 16 ετών και δημιούργημα της ακαδημίας του Απόλλωνα Σταυρούπολης."


No comments