Νίκησε Φλένσμπουργκ και Άντερσον - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκησε Φλένσμπουργκ και Άντερσον

Παρά τη φανταστική απόδοση του Mattias Andersson, η SG Flensburg Handewitt δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στο Veszprem, εναντίον των αντιπάλων της, που έχουν πλέον στον πάγκο τους, τον Ljubomir Vranjes, εμβληματική μορφή του Γερμανικού συλλόγου, πρώην παίκτη και προπονητή.

Η Telekom Veszprem, με τον διεθνή Ούγγρο πλέι μέηκερ Mate Lekai, να πετυχαίνει 9 τέρματα πολλά από τα οποία σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, κέρδισε τελικά με 28:27 (15:14), παρά το γεγονός ότι οι Γερμανοί είχαν προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων (19:23) στο 46ο λεπτό. Χάρη στη δεύτερη νίκη, ο Veszprém
παραμένει στην κορυφή του Β ομίλου, παραμένοντας έχοντας 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

"Το Flensburg είχε έναν πολύ καλό αγώνα σήμερα, δεν ήταν έκπληξη", δήλωσε ο Laszlo Nagy μετά τον αγώνα. "Ο Mattias Andersson ήταν καταπληκτικός. Ευτυχώς, στο τέλος καταφέραμε να πετύχουμε κάποια γκολ. Πήραμε τους 2 πόντους, τόσους όσους κι αν η διαφορά ήταν 10 γκολ."

"Κανείς δεν μπορεί να περιμένει να κερδίσει σε αυτό το γήπεδο. Είναι δύσκολο να πάρεις τους δύο βαθμούς στο Veszprém, αλλά είχαμε μια πιθανότητα », δήλωσε ο προπονητής του Flensburg Maik Machulla.

No comments