Επιστολή διαμαρτυρίας για τη χρήση του κλειστού της Νεας Ιωνίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστολή διαμαρτυρίας για τη χρήση του κλειστού της Νεας Ιωνίας


Με επιστολή που μας έστειλε ο έφορος της ομάδας εφήβων του σωματείου ΔΙΑΣ που αποτελεί τη συνέχεια των ηλικιακών τμημάτων του ΔΙΚΕΑΣ, μας πληροφορεί για την επικείμενη απόφαση του Δήμου Νεας Ιωνίας, να μην επιτρέψει την χρήση του κλειστού γυμναστηρίου, από το νέο σύλλογο, αφού υπάρχει παλαιότερη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Ιωνίας, με την οποία δεν επιτρέπεται σε νέους συλλόγους να κάνουν χρήση του γυμναστηρίου.
Ακολουθεί η επιστολή:

"Κάποιοι στη Νέα Ιωνία απόφάσισαν για τους δικούς τους λόγους, να αποκλείσουν απο το δικαίωμα στην άθληση εκατό παιδιά της Νέας Ιωνίας,που ο Κος Δήμαρχος την χαρακτήρισε και πόλη του χαντμπολ....μετά από τις επιτυχίες των δύο ομάδων της πόλης μας.

Την Παρασκευή 15 Σεπ 2017 και ώρα 19:30 ο Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας μαζί με το Δ.Σ. (όλες οι παρατάξεις απο τις λίγες φορές που υπάρχει ομοφωνία), αποφασίζει να αποκλείσει τα μισά παιδιά της πόλης απο το άθλημα του χάντμπολ.

Πως μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος και να προσελκύσουμε νέα παιδιά στον αθλητισμό όταν οι τοπικοί άρχοντες και κάποιοι ‘’παράγοντες εποχής δεκαετίας ‘80’’ που για να κρατήσουν το μαγαζάκι τους προτιμούν να διώξουν τα παιδιά απο το άθλημα. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!
Βασίλειος Γιαννέτος
Έφορος Εφηβικού Τμήματος ΔΙΑΣ"

No comments