Νίκες για Βαρντάρ και Ζέγκεντ. Παραλίγο έκπληξη στη Βαρκελώνη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκες για Βαρντάρ και Ζέγκεντ. Παραλίγο έκπληξη στη Βαρκελώνη

Η κάτοχος του τίτλου Vardar, πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριμα παιχνίδια για τον Α όμιλο του VELUX EHF Champions League, επικρατώντας στα Σκόπια της HBC Nantes, με σκορ 27:23.

Στη Βαρκελώνη, σε ενα παιχνίδι που παρατηρητήσ ήταν ο Σωτήρης Μίγκας, η IFK Kristianstad παρά λίγο να κάνει την έκπληξη εναντίον της FC Barcelona Lassa, η οποία κατάφερε να πάρει τη νίκη στο τέλος κάνοντας το 27:29, των Σουηδών σε 31:29. Στο Ζάγκρεμπ, η MOL-Pick Szeged πήρε την πρώτη της νίκη με σκορ 23:28.

Α' Όμιλος


HC Vardar - HBC Nantes 27:23 (14:10)

Ο αγώνας ξεκίνησε με τη Vardar να παίρνει ένα προβάδισμα δύο γκολ με το σκορ στο 5:3, και παρά το γεγονός ότι οι Γάλλοι πέρασαν μπροστά με 6:7, με πέντε γκολ του Βραζιλιάνου πίβοτ Rogerio Ferreira, πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 14:10. Στην επανάληψη η Nantes μείωσε σε ένα γκολ, 19:18, αλλά οι γηπεδούχοι παρέμειναν ψύχραιμοι και διεύρυναν τη διαφορά, για να φτάσουν στη νίκη με 27:23.

Ο προπονητής της Βαρντάρ Ραούλ Γκονζάλες δήλωσε ότι η Ναντ ήταν οι καλύτεροι αντίπαλοι της σεζόν μέχρι στιγμής.

"Παίζουν πολύ καλό χάντμπολ, πολύ γρήγορο," είπε. "Το δεύτερο ημίχρονο η Nantes βελτίωσε το παιχνίδι της, προκαλώντας μας κάποια προβλήματα, πετυχαίνοντας εύκολα γκολ με αιφνιδιασμούς. Είμαι ικανοποιημένος γιατί γνωρίζω πόσο δυνατή είναι η Nantes, η οποία νίκησε τη Montpellier και την PSG με πολύ καλή απόδοση. Πρέπει να χαρούμε αυτό το αποτέλεσμα επειδή ήταν μια δύσκολη νίκη. "

Ο τερματοφύλακας της Ναντ Cyril Dumoulin δήλωσε: "Έχουμε τέσσερις μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα μας εναντίον της Rhein-Neckar Löwen και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρότερα, επειδή πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στη συγκεκριμένη διοργάνωση".


FC Barcelona Lassa (ESP) εναντίον IFK Kristianstad (SWE) 31:29 (15:12)

Η Μπαρτσελόνα πήρε μια πολύ δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της IFK Kristianstad με ενα σερί 4: 0 στο τέλος, αποφεύγοντας να πέσει θύμα μιας μεγάλης έκπληξης.

Ο δεξιός εξτρέμ και αρχηγός των Καταλανών, Βίκτορ Τόμας, βοήθησε στην τελική ανατροπή καθώς σημείωσε τρία από τα τέσσερα γκολ του, κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών, ενώ ο Σλοβένος Jure Dolenec σφράγισε τη νίκη με κεραυνό από εννέα μέτρα


HCPD Zagreb (CRO) εναντίον MOL-Pick Szeged (HUN) 23:28 (12:17)

Οι Ούγγροι της MOL-Pick Szeged πήραν τη νίκη στην Κροατία επί της HC PPD Zagreb, με 23-28.

Με τον Κροάτη δεξιό ίντερ της Ζέγκεντ, Denis Buntic, να πετυχαίνει 5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο εναντίον των συμπατριωτών του και τους Gorbok και Balogh από 4, η Ζέγκεντ προηγήθηκε στο ημίχρονο με σκορ 12-17.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τον Balogh να οδηγεί τη Ζέγκεντ στο σκορ και το σκορ να γίνεται 16-22 στο 45', σημείο από το οποίο η Ζάγκρεμπ σημείωσε 5 σερι γκολ χωρίς να δεχτεί κανένα, μειώνοντας σε 21-22 και το παιχνίδι απέκτησε ξανά ενδιαφέρον πηγαίνοντας γκολ γκολ μέχρι το 52' με το σκορ να βρίσκεται στο 23-24.

Τελικά οι Κροάτες έμειναν από δυνάμεις με τη Ζέγκεντ να πετυχαίνει 4 γκολ, για να φτάσει στη νίκη με 23-28.


No comments