Σπουδαία νίκη του Διομήδη επί της ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σπουδαία νίκη του Διομήδη επί της ΑΕΚ

Ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Γραμματικός, είχε πει για το σημερινό παιχνίδι, ότι το αν είσαι φαβορί, το δείχνεις στο γήπεδο. Τελικά είχε δίκιο, αφού ο Διομήδης με μια καταπληκτική εμφάνιση πήρε μια σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ, με σκορ 24-21.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ να μπαίνει πολύ συγκεντρωμένα, παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα, που έφτασε τα 6 τέρματα (10-4 στο 17′) και όλα έδειχναν ότι η συνέχεια θα ήταν ανάλογη, αφού ο γηπεδούχος Διομήδης αντιμετώπιζε πρόβλήματα σε άμυνα και επίθεση. Όσο περνούσε ο χρόνος, ο Διομήδης βελτίωνε σταδιακά την απόδοση του, ιδιαίτερα στην άμυνα και με
αποτελεσματικότητα στην επίθεση, με ενα επί μέρους σκορ 8-2, μείωσε σε 12-13, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι παίχτες του Κώστα Δεληγιάννη, μπήκαν με κεκτημένη ταχύτητα και αφού αρχικά ισοφάρισαν το σκορ, πήραν για πρώτη φορά το προβάδισμα στο 37' με τοσκορ να δΙαμορφώνεται σε 15-14.

Οι παίχτες της ΑΕΚ προσπαθούσαν να βρούν τις λύσεις στην επίθεση, όμως σκόνταφταν πάνω στον εκπληκτικό Άρσιτς, που τελείωσε τον αγώνα με με 15 αποκρούσεις. Όσο πλησίαζε το τέλος του αγώνα ο Διομήδης διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα 2-3 τερμάτων, το οποίο κράτησε τελικά μέχρι το τέλος, που βρήκε τους παίχτες του Κώστα Δεληγιάννη, να πραγματοποιούν μια μεγάλη νίκη με σκορ 24-21.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΑΕΚ 24-21
Τα πεντάλεπτα: 0-3, 4-5, 4-9, 6-11, 9-13, 12-13 (ημχ.), 14-14, 15-15, 17-16, 19-17, 20-18, 24-21

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Κώστας Δεληγιάννης): Παπαντωνόπουλος, Αϊβαλιώτης 1, Ταουσάνης, Κρεμαστιώτης 4, Χρ. Αργυρού 3, Ι. Αργυρού 5, Άρσιτς, Χειβιδόπουλος, Μάρκοβιτς 1, Μπεκιάρης, Ρουσσόπουλος, Τσατσάς, Χαντέλης 1, Μούγιτς, Γιόσμου 4, Δάσκαλος 5

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 2, Γεωργιάδης, Χόγκας 2, Ζαμπούνης 8, Π. Νικολαΐδης 1, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Αντωνιάδης, Λόκεν 1, Δομπρής 5, Βαμβακάς, Βραζάλιτσα, Μυλωνάς 2, Αλικάκος

Διαιτητές: Κατσίκης – Μιχαηλίδης Δίλεπτα: 3-3 Πέναλτι: 3/5-1/1

Οι διαιτητές έγραψαν για τις δύο διακοπές στον αγώνα Διομήδης-ΑΕΚ:

«Στο 14:58 του αγώνα διακόπηκε προσωρινά ο αγώνας γιατί στο σημείο της κερκίδας που βρίσκονταν παράγοντες και φίλαθλοι της ΑΕΚ έγινε λεκτικός διαπληκτισμός με τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας. Με την παρέμβαση της αστυνομίας και παραγόντων και των δύο ομάδων αποκαταστάθηκε άμεσα η τάξη και συνεχίστηκε κανονικά το παιχνίδι.

Το ίδιο ακριβώς έγινε στο 56’ του αγώνα κατά τη διάρκεια time out.  Πάλι με την άμεση παρέμβαση της αστυνομίας και των παραγόντων των δύο ομάδων αποκαταστάθηκε η τάξη και συνεχίστηκε ο αγώνας μέχρι και τη λήξη χωρίς κανένα περαιτέρω πρόβλημα».

No comments