Χαλκίδης, Αρβανίτης και Γεωργιάδης οι επικρατέστεροι προπονητές των μικρών εθνικών ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χαλκίδης, Αρβανίτης και Γεωργιάδης οι επικρατέστεροι προπονητές των μικρών εθνικών ανδρών

Σύμφωνα με "αποκλειστικές" πληροφορίες του Greek Handball από υψηλές πηγές στην ιεραρχία της ΟΧΕ, οι Γιώργος Χαλκίδης, Γιάννης Αρβανίτης και Νίκος Γεωργιάδης, φέρονται ως οι επικρατέστεροι προπονητές στις μικρές εθνικές ομάδες των ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα το σχέδιο που προωθείται είναι ο Γιώργος Χαλκίδης, μια εμβληματική προσωπικότητα του αθλήματος, ολυμπιονίκης του 2004 και νυν προπονητής των νέων της Ελβετικής Wacker Thun, με τους οποίους
σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις, να αναλάβει την ανδρών Κ21 και Κ20 που έχει υποχρεώσεις για το Euro M20 B κατηγορίας, το καλοκαίρι του 2018 στην ΠΓΔΜ με αντιπάλους στον όμιλο τις Λευκορωσία, Φινλανδία, Εσθονία, Λιθουανία και τα Νησιά Φερόε, με στόχο την άνοδο στην Α κατηγορία του πρωταθλήματος Μ20 το 2020.


Ο Γιάννης Αρβανίτης προκρίνεται για τη θέση του ομοσπονδιακού ανδρών Κ18, που έχει υποχρεώσεις για το Euro M20 B κατηγορίας, το καλοκαίρι του 2018 στη Γεωργία, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στον όμιλο τις Λευκορωσία, Ιταλία, Φινλανδία και την οικοδέσποινα Γεωργία, με στόχο την άνοδο στην Α κατηγορία του πρωταθλήματος Μ18 το 2020.

Τέλος ο Νίκος Γεωργιάδης, με μακρά εμπειρία στις εθνικές ομάδες Κ20 και Κ18, προορίζεται να αναλάβει την ανδρών Κ16 (παίδων), η οποία θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ19 του 2021 εφόσον ανατεθεί στην Ελλάδα, που είναι και το πιθανότερο.

Οι παραπάνω επιλογές αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε συνδυασμό με την οριστικοποίηση της τελικής έγκρισης των αποσπασμένων ομοσπονδιακών προπονητών, από το Υπουργέιο παιδείας, που εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εως το τέλος του μήνα.

Συντακτική ομάδα Greek Handball


No comments