Ντεμπούτο Χαλκίδη ως ομοσπονδιακός προπονητής στην Κ20 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ντεμπούτο Χαλκίδη ως ομοσπονδιακός προπονητής στην Κ20

Στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ, αλλά και στο «Σπίτι του χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν σήμερα προπονήσεις των Εθνικών ομάδων Νέων, Εφήβων, Παίδων και Κορασίδων.

Συγκεκριμένα για την Εθνική Νέων ήταν η πρώτη προπόνηση παρουσία του νέου Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Χαλκίδη, αλλά και του υπευθύνου ανάπτυξης Παναγιώτη Ιατρούδη, η οποία αφορούσε το Νότιο Κλιμάκιο.
Αύριο στις 12:45 στη Μίκρα θα διεξαχθεί η προπόνηση του Βορείου Κλιμακίου, ενώ όλη η Εθνική
ομάδα θα ταξιδεύσει στη Δράμα για να πάρει μέρος σε καμπ, την επόμενη εβδομάδα.

Στο ΟΑΚΑ επίσης προπονήθηκε το κλιμάκιο της Εφήβων υπό τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών τεχνικών Γιάννη Αρβανίτη και Στέλιου Αλεπουδέα, ενώ στη Θεσσαλονίκη η προπόνηση του κλιμακίου των Παίδων έγινε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Γεωργιάδη.

Ο Γιώργος Χαλκίδης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Υπάρχουν παιδιά με δυνατότητες, σίγουρα θέλουν πολύ δουλειά για αυτό και βρισκόμαστε εδώ να βοηθήσουμε τα παιδιά να εξελιχθούν και να φτάσουν σε ένα καλό επίπεδο, ώστε να μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε άλλες χώρες. Από τα παιδιά λείπουν τα φιλικά, τα παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους. Πρέπει να παίξουμε μαζί τους, να δούμε τις διαφορές και να αρχίσουμε σιγά σιγά να τους φτάνουμε. Ακολουθεί η αυριανή προπόνηση του Βορείου Κλιμακίου στη Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη αναχωρούμε για Δράμα, ώστε να πραγματοποιηθεί τριήμερο καμπ».

No comments