Γιορτή δημοτικών στο Κερατσίνι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γιορτή δημοτικών στο Κερατσίνι

Με 200 και πλέον αγόρια και κορίτσια, μαθητές δημοτικών της περιοχής, διεξήχθη χθες στο γήπεδο των Σιταποθηκών στο Κερατσίνι, το τουρνουά χειροσφαίρισης δημοτικών σχολείων που διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος Ολυμπιακός Κερατσινίου, σε συνεργασία με το Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας και την ΟΧΕ. Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στην Ευρωπαική εβδομάδα αθλητισμού, που είναι γνωστή με τo όνομα της καμπάνιας Be Active.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης, είχε η ΟΧΕ με τους τεχνικούς συμβούλους ανάπτυξης Παναγιώτη
Ιατρούδη, Γιώργο Κρανάκη, Γιάννη Βαρελτζή, Στέλιο Αλεπουδέα, Χριστίνα Τσιαγκούρη, μαζί με τους προπονητές του συλλόγου, Βαγγέλη Καραγιάννη, Στέφανο Βελιτσιάνο και Δημήτρη Ανδριώτη. Παρεβρέθησαν από την ΟΧΕ ο Γενικός της Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης κι από την ΕΣΧΑ το μέλος του ΔΣ Γιάννης Κωστόπουλος. 

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Κερατσινίου εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Δήμαρχο κ.Χρηστο Βρεττάκο και την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κα Σταυρουλα Συρράκου για την παρουσια τους και την στήριξη στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, την ΟΧΕ και τον σχολικό σύμβουλο Πειραιά για τη συμβολή τους στη διοργάνωση. 

No comments