Ισοφαρίστηκε στην εκπνοή η ανδρών στο Λουξεμβούργο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ισοφαρίστηκε στην εκπνοή η ανδρών στο Λουξεμβούργο

Με ενα τέρμα του Χόφμαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο με εναέριο σουτ, η εθνική ανδρών, ήρθε ισόπαλη 20-20 με το Λουξεμβούργο, σε φιλικόαγώνα ενόψει προετοιμασίας για τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του παγκοσμίου του 2019, την Τετάρτη στο Ροττερνταμ, απέναντι στην Ολλανδία.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ, σε όλη τη διάρκεια, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να βρίσκεται μπροστά στη λήξη του ημιχρόνου με 8-9.


Στην επανάληψη, οι παίχτες μας παρουσιάστηκαν με πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία και με
αποτελεσματικότητα στην επίθεση, αύξαναν τη διαφορά, η οποία με γκολ του Νικολαίδη, έφτασε τα 5 τέρματα στο 52' που ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά που είχε πάρει η εθνική μας. Κι ενώ φαινόταν ότι η νίκη ήταν πολύ κοντά για την εθνική μας, το Λουξεμβούργο βελτίωσε την αμυντική του λειτουργία, με την ομάδα μας να μην μπορεί να σκοράρει, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε το Λουξεμβούργο, το οποίο άρχισε να μειώνει τη διαφορά, η οποία έφτασε το 1 γκολ στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα (19-20) και την μπάλα στην κατοχή του. Στην επίθεση που ακολούθησε, οι διεθνείς προσπάθησαν, αλλά οι γηπεδούχοι, με εναέριο του Χόφμαν, ισοφάρισαν σε 20-20 στην εκπνοή του αγώνα.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ- ΕΛΛΑΔΑ 20-20 (8-9 ημχ)
ΕΛΛΑΔΑ (Νίκος Γραμματικός): Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου 2, Κωστακίδης 1, Κανδύλας, Τζηράς 2, Ζαμπούνης 1, Μυλωνάς 1, Νικολαϊδης 3, Γουργούμης, Αραμπατζής 2, Μάλλιος 3, Παπαδόπουλος 2, Μπασμαλής, Λοίζος, Χερουβείμ, Πασσιάς 3

  

No comments