Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη - Αποτελέσματα ηλικιακών της ΕΣΧΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη - Αποτελέσματα ηλικιακών της ΕΣΧΘ

Ημερίδα χάντμπολ στη Θεσσαλονίκη
Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης και η επιστημονική ομάδα Ανάπτυξης διοργανώνουν Ημερίδα, τη  Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και ώρα 6.00 μμ στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας. Θα αναπτυχθούν οι προτεινόμενες δράσεις της Ένωσης στην τρέχουσα σεζόν, η συμμετοχή της στο πρόγραμμα BeActive και η προσπάθεια δημιουργίας εθελοντικού κινήματος για την ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή.

Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί  όλα τα
σωματεία – μέλη της ΕΣΧΘ και το δυναμικό τους (μέλη του ΔΣ, παράγοντες, προπονητές, αθλητές, γονείς),
Προσκλήσεις έχουν αποσταλεί επίσης στην  Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την ΟΧΕ, την  Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, στον Δήμο Θεσσαλονίκης, στην αντιδημαρχία Εκπαίδευσης & Αθλητισμού και στο τμήμα εκδηλώσεων και προγραμμάτων αθλητισμού, στη διοίκηση και διεύθυνση του Καυτατζογλείου σταδίου, στους συμβούλους ΦΑ, στο ΤΕΦΑΑ, στον ΣΥΔΧΕΒΕ αλλά και σε θεσμικούς παράγοντες του αθλήματος αλλά και του Αθλητισμού γενικότερα. Τον συντονισμό της ημερίδας θα έχουν η ΕΑΠ της ΕΣΧΘ και ο επιστημονικός συνεργάτης κος Χρήστος Κοτζαμανίδης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΧΘ
«Η Πυλαία μόνη στην κορυφή»
Η ομάδα της ΑΕΣΧ Πυλαίας έκανε το 4 στα 4, πλέον είναι η μόνη αήττητη και οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΧΘ. Οι αθλητές του Π. Γούσιου επικράτησαν στο ντέρμπυ της 4ης αγωνιστικής του Φοίβου στις Συκιές  με 25-20 και έκλεισαν την πρώτη φάση των αγώνων με το απόλυτο. Η ΧΑΝΘ ήταν η κερδισμένη από τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής καθώς πήρε το προβάδισμα έναντι του ΠΑΟΚ στην υπόθεση πρόκριση για το ένα από τα τρία προνομιούχα εισιτήρια καθώς έκανε νικηφόρο πέρασμα από τη Μίκρα με 19-16 . Μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές η βαθμολογία των Εφήβων είναι:
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝ ΒΑΘΜ ΓΚΟΛ
1. ΑΕΣΧ Πυλαίας 4 8 113-84
2. ΠΑΣ Φοίβος Συκεών 3 4 77-64
3. Χ.Α.Ν.Θ. 3 2 63-68
4. ΑΣ ΠΑΟΚ 3 2 70-73
5. ΓΑΣ Κιλκίς 3 0 71-95

Στα πλαίσια της επόμενης (5ης )αγωνιστικής θα παίξουν ΧΑΝΘ-ΓΑΣΚ και ΠΑΟΚ-Φοίβος ενώ η Πυλαία θα κάνει το ρεπό της.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α’
«Νίκες των φαβορί»
Νικηφόρα πρεμιέρα είχαν τα φαβορί στο πρωτάθλημα Παμπαίδων Α που ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο. Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής ήταν:

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 2 -ΜΑΚΕΔΩΝ 17-4
ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ 2- ΑΣ ΑΡΗΣ 37-12
ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ 1- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ 26-7
ΑΣ ΠΑΟΚ 1-ΑΟΔ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ 40-7
ΑΣ ΠΑΟΚ 2-ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 34-14

Σε εκκρεμότητα το Φοίβος 1- ΧΑΝΘ
Η 2η αγωνιστική περιλαμβάνει τα παιχνίδια:  ΧΑΝΘ-ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 2
ΜΑΚΕΔΩΝ -ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 1 , ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ -ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ 2
ΑΣ ΑΡΗΣ -ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ 1, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΣ ΠΑΟΚ 1
ΑΟΔ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ- ΑΣ ΠΑΟΚ 2.

No comments