Ο Μαστορογιάννης λύτρωσε τον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Μαστορογιάννης λύτρωσε τον ΠΑΟΚ

Ένα γκολ  του Μαστορογιάννη στην τελευταία επίθεση του αγώνα ήταν αυτό που έδωσε την νίκη στους «ασπρόμαυρους», στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Handball League στη Νέα Κίο απέναντι στο Διομήδη.

Ο Δικέφαλος ευτύχησε να πετύχει το πρώτο γκολ και να μπει μπροστά στο σκορ (0-1), ωστόσο ακολούθησε ένα σερί 5-0 από τους παίκτες του Διομήδη Άργους (5-1). Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έκανε τη δική του αντεπίθεση και στο 20ο λεπτό έφερε τη διαφορά στο -2  με τον Παλάσκα να κάνει το 6-4. Το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 10-8 με τους
φιλοξενούμενους να έχουν χάσει τον Τσίλη λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο οποίος αποβλήθηκε επειδή κλώτσησε τον πάγκο.

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με τον Άρσιτς να είναι πολύ καλός κάτω από τα δοκάρια του Διομήδη, ο οποίος στο 45'  είχε πάρει διαφορά πέντε τερμάτων με τον Αργυρού να διαμορφώνει το 16-11. Εκεί ήρθε και η αντίδραση των «ασπρόμαυρων» με τον Κοτανίδη και τον Κέζιτς να παίζουν καθοριστικό ρόλο, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν 4 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης με τον Κοκκώνη (19-19). Τα τελευταία λεπτά ήταν... δραματικά με τον Μαστορογιάννη να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ στο τελευταίο λεπτό και τον ΠΑΟΚ να κάνει την ολική ανατροπή και να φτάνει σε μία μεγάλη νίκη.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV 20-21

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-1, 5-2, 6-4, 8-6, 10-8 (ημχ.), 12-8, 14-10, 16-11, 17-15, 19-18, 20-21

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Κώστας Δεληγιάννης): Παπαντωνόπουλος, Αϊβαλιώτης 1, Ταουσάνης 1, Κρεμαστιώτης, Χ. Αργυρού, Ι. Αργυρού 7, Χειβιδόπουλος, Μάρκοβιτς 3, Μπεκιάρης, Ρουσσόπουλος, Τσάτσας, Χαντέλης, Μούγιτς 3, Άρσιτς, Γιόσμου 3, Δάσκαλος 2.

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής 2, Πατραμάνης, Παλάσκας 4, Γουργούμης, Τσίλης 2, Νικολαΐδης 1, Κοκκώνης 5, Πετρίδης 1, Καλόμοιρος, Μαστορογιάννης 2, Πέγιοβιτς, Κέζιτς 3, Κυπραίος, Κολοβός, Βεσελίνοβιτς 1, Κοτανίδης.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Χασκής, Κόκκινη-Μπλε: 27:02 Τσίλης (κρατήθηκε δελτίο), Δίλεπτα: 7-7, Πέναλτι: 2/2-1/2

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 27:02 του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη και μπλε κάρτα ο αθλητής του ΠΑΟΚ Άγγελος Τσίλης διότι μετά από δίλεπτη αποβολή που δέχθηκε κατευθυνόμενος προς τον πάγκο της ομάδας του, χτύπησε με το χέρι του και με το πόδι του το πλαστικό κάθισμα των αναπληρωματικών. Από αυτή του την ενέργεια το πλαστικό κάθισμα αποκολλήθηκε. Το δελτίο του αθλητή κρατήθηκε». 

No comments