Τέλος ο Αντώνης Τσολάκος από τη ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τέλος ο Αντώνης Τσολάκος από τη ΧΑΝΘ

Την παραίτηση του, από τον πάγκο της ΧΑΝΘ, για προσωπικούς λόγους, υπέβαλλε ο Αντώνης Τσολάκος, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο έμπειρος τεχνικός, ένας από τους πιο αξιοπρεπείς και εργατικούς ανθρώπους στο χώρο του αθλήματος, στο διάστημα της παρουσίας του στον πάγκο της ΧΑΝΘ, είχε μια θητεία απόλυτα επιτυχημένη, αφού ανέβασε την ομάδα στην Α1, προκρίθηκε στο F4 του κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου και παραδίδει την ομάδα σε όποιον τον αντικαταστήσει,


"Όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή κάποτε τελειώνουν. Μετά από ενάμιση
χρόνο στη ΧΑΝΘ, γεμάτο με πολλές ωραίες και λίγες άσχημες στιγμές, έφτασε η ώρα να μπει ένα τέλος στη συνεργασία μας. Αποφάσισα να παραιτηθώ έχοντας όμως την ικανοποίηση πως έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα, προκειμένου η ομάδα να πάρει αυτό που της άξιζε. Ευχαριστώ όλους τους αθλητές για τη συνεργασία, όπως και τους ανθρώπους του τμήματος, τους υπαλλήλους της ΧΑΝΘ και τη διοίκηση. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και ό,τι καλύτερο...", τόνισε ο Αντώνης Τσολάκος.

Το τμήμα χειροσφαίρισης της ΧΑΝΘ με ανακοίνωση του, ευχαριστεί τον Αντώνη Τσολάκο για όσα πρόσφερε στο τμήμα, καθώς με την παρουσία, την εργατικότητα και το ήθος του τίμησε στο ακέραιο όσα διαχρονικά πρεσβεύει η ΧΑΝΘ. Αντώνη Τσολάκο, καλή συνέχεια σε ό,τι και αν κάνεις..."

No comments