Οι πρώτες "καμπάνες" της Αθλητικής Δικαιοσύνης για τη φετινή σεζόν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι πρώτες "καμπάνες" της Αθλητικής Δικαιοσύνης για τη φετινή σεζόν

Με απόφαση της Αθλητικής Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές:

1) Στον φροντιστή του Σωματείου «Ε.Σ.Ν. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ» Γεώργιο ΠΑΠΠΑ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.

2) Στον αθλητή του Σωματείου «Α.Ο ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» Νικόλαο ΡΙΓΑΝΑ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.

3) Στον αθλητή του Σωματείου «ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ. ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ» Ηρακλή ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
4) Στον αθλητή του Σωματείου «Α.Γ.Ε ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» Αναστάσιο ΚΟΥΡΙΔΗ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
5) Στον αθλητή του Σωματείου «Χ.Α.Ν.Θ.» Νικόλαο –Στέφανο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ - ΤΣΑΓΚΑΛΟΠΟΥ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
6) Στον αθλητή του Σωματείου «Α Ο ΝΗΡΕΥΣ» Κωνσταντίνο ΒΑΛΑΒΑΝΗ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
7) Στον αθλητή του Σωματείου «Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ» Βασίλειο ΚΕΣΙΔΗ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
8) Στον αθλητή του Σωματείου «Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» Δημήτριο ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
9) Στον αθλητή του Σωματείου «Π.Α.Ο.Κ» Άγγελο ΤΣΙΛΗ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
10) Στον αθλητή του Σωματείου «Γ.Α.Σ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ» Γεώργιο ΧΕΛΙΩΤΗ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
11) Στο αθλητικό Σωματείο «Α.Ο ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή του μηδενισμού στο συγκεκριμένο αγώνα που διεξαγόταν στις 17-12-2017 στο γήπεδο ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ στη Πολιτεία και την αφαίρεση ενός (1) βαθμού από το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει.
12 α) Στον αθλητή του Σωματείου «ΑΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ»
Φίλιππο ΤΑΣΙΟ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών
ημερών από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
β) Στον αθλητή του Σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ» Χρήστο ΚΑΡΑΒΙΤΗ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
13) Στον αθλητή του Σωματείου «Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗ» Δημήτριο ΔΕΛΙΚΟΥΡΑ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.

No comments