Επεισοδιακή νίκη του Καματερού στην Άρτα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επεισοδιακή νίκη του Καματερού στην Άρτα

Ρεβάνς για την ήττα στον προημιτελικό του κυπέλλου πήρε το Καματερό στην Άρτα. Η ομάδα του Μένου Δανήλου, επικράτησε με 19-24, σε ενα παιχνίδι που τα είχε όλα. Ένταση, σασπένς, πάθος και φυσικά διαμαρτυρίες.

Σε ενα αμφίρροπο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου, το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 12-12.
Ανάλογη εικόνα και με το ξεκίνημα της επανάληψης, με τους φιλοξενούμενους από το
50' να καταφέρνουν να μη δεχτούν τέρμα, διαμορφώνοντας το 19-21 σε 19-24 που ήταν και το τελικό σκορ. 

ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝ. ΑΡΤΑΣ-ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 19-24
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-3, 6-6, 10-9, 11-12, 12-12 (ημχ), 14-15, 15-15, 16-17, 19-21, 19-22, 19-24

ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝ. ΑΡΤΑΣ (Ιόνκα Δήμου): Μάμαλη, Μπαλάφα 2, Σκουτέλα 5, Καλοϊδή 4, Βέμη 1, Σκάρα 3, Μέγα, Δήμου, Κολτούκη, Βράτσεβα 4, Παπανδρέου, Καναρά, Κουρέλη, Καλασνίκοβα.

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (Μενέλαος Δανήλος): Μανιά 3, Ζιώγα 3, Καζάκη 3, Αθ. Βασιλείου, Βασιλειάδου 5, Ζένελι 2, Ράτσικα, Στασινού, Χριστοπούλου, Ανδρίτσου 5, Νικολάου, Ταβλαρίδη, Αν. Βασιλείου, Καρέλα 3.

Διαιτητές: Χασκής-Λινάρδος. Δίλεπτα: 3-5, Πέναλτι: 1/3-3/5.

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα τις παρακάτω παρατηρήσεις:

«Στο 1:29 του αγώνα διακόπηκε προσωρινά το παιχνίδι διότι στην εξέδρα υπήρχε συμπλοκή φιλάθλων των δύο ομάδων, τρεις (3) από την γηπεδούχο ομάδα και δύο (2) από την φιλοξενούμενη με την επέμβαση της αστυνομίας η κατάσταση εξομαλύνθηκε και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά μετά από διακοπή τριών (3) λεπτών.

Στο 28:39 του αγώνα αποβλήθηκε ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας Δανήλος Μενέλαος διότι ενώ δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και συνέχισε να διαμαρτύρεται. Στην συνέχεια δόθηκε δίλεπτος αποκλεισμός και αφού συνέχισε να διαμαρτύρεται αποβλήθηκε. Δεν αποχώρησε άμεσα από τον αγωνιστικό χώρο, παρά τις συστάσεις των διαιτητών και στην συνέχεια με την παρέμβαση του συνοδού της ομάδας του Σπυρόπουλος Β., αποχώρησε για τις κερκίδες μετά την παρέλευση δύο (2) λεπτών.

Στο 36:07 του αγώνα έγιναν παρατηρήσεις και συστάσεις στον συνοδό της φιλοξενούμενης ομάδας, διότι ο αποβληθείς προπονητής κ. Δανήλος Μενέλαος καθοδηγούσε την ομάδα του από την κερκίδα.

Στο 56.00′ λεπτό του αγώνα ο παράγοντας της γηπεδούχου ομάδας και αντιπρόεδρος της ΟΧΕ κ. Κρανιώτης Β. εξύβρισε το διαιτητή κ. Χασκή Α. Με τις φράσεις ’’Βλ…κα Χασκή, έγινες και διεθνής, είσαι μαλ…ς”.

Μετά το τέλος του αγώνα η προπονήτρια της γηπεδούχου ομάδας, Δήμου Ιόνκα δήλωσε στους διαιτητές, ότι η αθλήτρια της γηπεδούχου ομάδας Βάσω Σκάρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο»

No comments