Αργυρού: «Θα τα δώσω όλα για πρωτάθλημα και κύπελλο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αργυρού: «Θα τα δώσω όλα για πρωτάθλημα και κύπελλο»

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ προχώρησε σε μια αλλά σημαντική μεταγραφή στη χειμερινή περίοδο κάνοντας δικό της τον Ιούλιο Αργυρού. Ο Κύπριος πλέι μέικερ αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του “Δικεφάλου” που ξεκινάει δυναμικά τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ο 32χρονος παίκτης μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr και αποκάλυψε πως η ΑΕΚ είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της από το περασμένο καλοκαίρι και δήλωσε ευτυχής που ολοκληρώθηκε έστω και τώρα η συμφωνία. Παράλληλα εξέφρασε την πίστη του για την επίτευξη
των φετινών στόχων και δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. “Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είχαμε κάνει μια πρώτη επαφή το καλοκαίρι. Εγώ δούλεψα σκληρά όλο αυτό το διάστημα και η ΑΕΚ ήρθε με πρόταση τον Ιανουάριο. Είχα πρόταση και από το Βέλγιο, ενώ ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός. Ωστόσο ήταν επιθυμία μου να πάω στην ΑΕΚ. Το ενδιαφέρον του κ. Σταμάτη Παπασταμάτη αλλά και του προπονητή κ. Γραμματικού ήταν αυτό που με κέρδισε. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί, έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Για την ακρίβεια φέτος πήρε τους καλύτερους παίκτες από τις ομάδες που πρωταγωνιστούσαν”. Σε ερώτηση για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας σχολίασε: “Το πιο σημαντικό για μένα είναι να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, τους οποίους γνωρίζω σαν παίκτες. Για μένα όλα είναι θέμα χημείας. Σίγουρα θα χρειαστεί λίγος χρόνος αλλά είμαι παίκτης που εύκολα προσαρμόζομαι. Η πρόκληση είναι μεγάλη αλλά θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο”.

Την Κυριακή ο Αργυρού δεν θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί αλλά θα βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην πρώην ομάδα του. Ο ίδιος ανέφερε για αυτό: “Είναι σίγουρα λίγο περίεργα τα συναισθήματα. Αλλά στον αθλητισμό αυτά τυχαίνουν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του Διομήδη”. Σε ερώτηση για το αν είναι παίκτης που του αρέσει να αγωνίζεται μπροστά σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα σχολίασε: “Η αλήθεια είναι πως το γουστάρω αυτό. Ένας από τους λόγους που ήθελα να έρθω ήταν και ο κόσμος και η ιστορία της ΑΕΚ. Η αίσθηση να αγωνίζεσαι μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο είναι υπέροχη και το γνωρίζω από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ.  Για μένα αυτός είναι ο αθλητισμός. Οι χαρές που θα δώσεις εσύ στον κόσμο αλλά και η στήριξη του κόσμου στις δύσκολες στιγμές της ομάδας.  Επέστρεψα από την Κύπρο και αύριο λογικά θα βρίσκομαι στην Αθήνα για να ξεκινήσω προπονήσεις” σχολίασε ο παίκτης που επέλεξε να φορέσει το νούμερο 30 στη φανέλα του.

No comments