Α2 γυναικών: Tο Δημοκρίτειο νικητής στο ντέρμπι με την Προσοτσάνη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 γυναικών: Tο Δημοκρίτειο νικητής στο ντέρμπι με την Προσοτσάνη

Η ομάδα του Δημοκρίτειου Κομοτηνής ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του 3ου ομίλου της Α2 γυναικών με τον ΑΟ Προσοτσάνης, επικρατώντας 29-24 και μένοντας μόνο στην 2η θέση της βαθμολογίας (με τις Δραμινές να έχουν όμως ένα ματς λιγότερο), δύο βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης. Το Δημοκρίτειο θα αναμένει την τελευταία αγωνιστική, αφού θέλει νίκη της Προσοτσάνης επί των Κυκλώπων ώστε σε τριπλή ισοβαθμία να κατακτησει την πρώτη θέση.


Τα κορίτσια του Ιορδάνη Γιαννακού κατάφεραν από το 30′ και μετά να χτίσουν μία διαφορά στο σκορ και να πάρουν τελικά το δίποντο. Άντεξαν στην πίεση των φιλοξενούμενων και όταν έπρεπε να σκοράρουν και να κρατήσουν τη μπάλα το έκαναν.

Για το Δημοκρίτειο σε εξαιρετική κατάσταση ήταν η γκολκίπερ Μπαλασούδη που έκανε σημαντικές αποκρούσεις, ενώ στο σκοράρισμα συνέβαλε τα μέγιστα η Παπαδοπούλου που σημείωσε 9 τέρματα, με την Σαρνταρίδου να ακολουθεί με 7. Για την Προσοτσάνη πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Μωυσιάδου με 7 γκολ.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Γιαννακού δήλωσε στο SportsAddict μετά τον αγώνα:
«Όλες οι αθλήτριες πάλεψαν σήμερα για τη νίκη και δεν υστέρησε καμία σε απόδοση. Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο και να πω ένα ευχαριστώ στα κορίτσια μου που απέδειξαν στο γήπεδο ότι είναι καλύτερες».

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 29-24
Τα 5λεπτα: 3-0, 4-2, 7-6, 9-7, 11-9, 16-10 (ημίχρονο), 19-10, 20-11, 23-16, 25-18, 26-21, 29-24 (τελικό).
Δημοκρίτειο Κομοτηνής (Ι. Γιαννακού): Παπαδοπούλου 9, Κάτσινου 4, Βλαχοπούλου 2, Τσινίκα, Σαρνταρίδου 7, Παναγιωτάκη, Λαμπροπούλου 2, Μπαλασούδη, Δαδάκου 1, Τσακούμη, Βελέμ 4, Στράντζαλη, Κροκίδα, Μεταξά, Απαζίδου.
ΑΟ Προσοτσάνης (Γ. Κίλκος): Σαμπαντζή, Λεμνίδου, Αμβροσιάδου 2, Καλαϊτζίδου 2, Ιωαννίδου 1, Δουλκερίδου, Μωυσιάδου 7, Σπυριδοπούλου 1, Δικμάνη 1, Τσαλκίδου, Κατσιγιάννη 5, Σεβδιλή 5, Γαιρετίδου, Κομσίου, Παναγιωτίδου, Βουτσινά.

No comments