Ανδρίτσου, Μανιά, Τζουβάρας και Ταρινίδης μιλούν για τους αγώνες της Κ20 (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανδρίτσου, Μανιά, Τζουβάρας και Ταρινίδης μιλούν για τους αγώνες της Κ20 (βίντεο)

Οι παίκτριες της Εθνικής Νεανίδων Κ20 Ανδρίτσου Ολίνα και Μανιά Κατερίνα από το Καματερό, μίλησαν στην κάμερα του verianet.gr και δήλωσαν πως η ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις αντιπάλους της στα προκριμματικά και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. “Ξεκινήσαμε από τα χαμηλά και όσο περνάνε τα χρόνια, προετοιμαζόμαστε, κάνουμε προπονήσεις, η ομάδα δυναμώνει και χρόνο με το
χρόνο έχουμε καλύτερα αποτελέσματα” είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μανιά.

Ο τεχνικός συντονιστής της ομάδας Χρήστος Τζουβάρας, μιλώντας στην κάμερα του verianet ανέφερε “Είμαστε στα πλαίσια προετοιμασίας του Παγκοσμίου που θα γίνει το καλοκαίρι στην Ουγγαρία. Αυτή η ομάδα κλείνει τον κύκλο της στα ηλικιακά πρωταθλήματα, ευρωπαϊκά ή παγκόσμια, είναι η τελευταία χρονιά που συμμετέχει σε τέτοια διαδικασία. Στόχος είναι να αντλήσουμε όσο μπορούμε περισσότερες αθλήτριες για την Εθνική Γυναικών. Είμαστε από την Κυριακή στη Βέροια, τώρα πάμε να παίξουμε με μια παραδοσιακά μεγάλη σχολή που είναι το Μαυροβούνιο και με την Ελβετία, με την οποία κοντραριζόμαστε και αλληλοκερδιζόμαστε στο γκολ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο της Επιτροπής Χάντμπολ Γυναικών κ. Γιάννη Θεοδοσόπουλο, και τον Κώστα Νιώπα για την προσφορά τροφίμων που θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι και για την φιλοξενία στη Βέροια. Ευχαριστούμε επίσης και την εταιρεία ΤΣΙΚΙΝΑ για τα νερά που μας πρόσφερε στις προπονήσεις, και γενικά τον Φίλιππο Βέροιας.”

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Αλέξανδρος Ταρινίδης δήλωσε πως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά όσον αφορά τις προπονήσεις, πως η ομάδα έχει δείξει δύναμη και θέληση. Επεσήμανε την ιδιαίτερη δυναμική των αντίπαλων ομάδων και σημείωσε πως  στόχος της ομάδας είναι να υπερβάλλουν τους εαυτούς τους. Όπως είπε χαρακτηριστικά “Τελειώνει μια φουρνιά αθλητριών στα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Μαυροβούνιο. Είναι η φουρνιά 98-99. Στόχος μας είναι να υπερβάλλουμε τους εαυτούς μας. Τα κορίτσια πέρσι στη Λήμνο κάνανε δυο πολύ δυνατά παιχνίδια, κερδίσαμε την Τουρκία και καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικές σε μεγάλη διάρκεια του παιχνιδιού  με τη Νορβηγία. Έχουμε τους ίδιους στόχους και σε αυτά τα παιχνίδια. Αντιμετωπίζουμε στο Μαυροβούνιο μια δυνατή ομάδα, που έχει συνεχή παρουσία σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα και την ομάδα της Ελβετίας, η οποία είναι κοντά στη δικιά μας δυναμική.”


No comments