Σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεις για την κατασκευή κλειστού στους Αγίους Αναργύρους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεις για την κατασκευή κλειστού στους Αγίους Αναργύρους

Σημαντική είδηση βγήκε στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων που παραγματοποιήθηκε στο κλειστό της περιοχής. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος κ. Νίκος Σαράντης συνοδευόμενος από τον Σύμβουλο Αθλητισμού κ. Γιάννη Μαλτέζο. Ο Δήμαρχος της περιοχής ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, ότι έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με τη Γενική Γραμματείας Αθλητισμού, για κατασκευή νεων αθλητικών χώρων στο Δήμο, έτσι ώστε κάθε άθλημα να αποκτήσει το σπίτι του και ο Δήμος να εξελιχθεί σε αθλητικό σταυροδρόμι και το χάντμπολ να αποκτήσει δικό του σπίτι στην περιοχή.

Μήνυμα ενότητας, μήνυμα δυναμικής, μήνυμα για το μέλλον ήταν  κοπή της πίτας του συλλόγου στο
Νέο Κλειστό Αγίων Αναργυρων από περίπου 80 και πλεον αθλητές του συλλόγου και τους γονείς. Τα φλουριά έφεραν χαρά στους αθλητές που τα κέρδισαν και διασκέδαση όλων ήταν στο κατακόρυφο.

"Το φλουρί όμως πέφτει στην ομάδα όπως ακούσαμε και από τον Δήμαρχο ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς δεσμεύτηκε την διόρθωση ενός λάθους προς την ομάδα μας όσον αφορά το γήπεδο με την ανέγερση νέου γηπέδου-προπονητηριου κλειστού που θα πληροί τους χώρους για Χάντμπολ στην καρδιά των Αγίων Αναργυρων. Η μέχρι τώρα συνεργασία μας δείχνει ότι οι δεσμεύσεις μπορεί να παίρνουν λίγο χρόνο, αλλά υλοποίησή τους είναι γεγονός, οπότε είμαστε σίγουροι ότι σύντομα ο Λεωνίδας μας θα βρει πάλι το σπίτι του και το άθλημα μας ένα ακόμη χώρο άθλησης!!" δήλωσε ο διευθυντής του συλλόγου και προπονητής της ανδρικής ομάδας Δημήτρης Αθανασιάδης.

No comments