Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου

Κωστής Mπούνας (προπονητής ΑΣΕ Δούκα): «Να δώσω τα συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού. Πιστεύω δίκαια κέρδισε, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν καλύτεροι. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Η εικόνα που έχω από το παιχνίδι είναι ότι η άμυνά μας δεν πήγε τόσο άσχημα. Δυστυχώς είχαμε αστοχίες στην επίθεση. Από εκεί και πέρα τη διαφορά σήμερα την έκαναν οι τερματοφύλακες, ήταν ο κύριος λόγος της ήττας της ομάδας μου κι αυτό το αποδεικνύει η ανάδειξη του Κώστα σε MVP. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες, έδωσαν το 100%. Δεν βγαίνουν όλα όσα σχεδιάζεις σε
έναν τελικό. Θέλαμε να το πάρουμε, ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, ήταν μια πρόκληση για εμάς, δεν τα καταφέραμε, μας στοίχισε το πρώτο μέρος του β’ ημιχρόνου. Συνεχίζουμε, μπροστά μας έχουμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα, περιμένω τα λάθη να μας γίνουν μάθημα και στο πρωτάθλημα να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Γιώργος Ζαραβίνας (προπονητής Ολυμπιακού): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες που βρέθηκαν εδώ και σε αυτές που έπαιξαν στον τελικό, ήταν ένα όμορφο Final Four, που συνδυάστηκε με κάποιες μνήμες σε αυτό το γήπεδο. Δεν θέλω να αναφερθώ σε τεχνικά κομμάτια, δεν έχει τόση σημασία τώρα, είμαι χαρούμενος που αυτή η επιτυχία συνδυάστηκε με τα 93 χρόνια του Ολυμπιακού και δώσαμε χαρά στους φιλάθλους. Σίγουρα ευχαριστούμε τους ανθρώπους που δημιούργησαν αυτή την ομάδα, τους κύριους Ξυνή, Πουρνάρα και Κουντούρη είναι καλό για τον σύλλογο και το άθλημα.
Για να φθάσουμε σε αυτή την κατάκτηση έπρεπε να αποκλείσομε την ΑΕΚ σε μονό παιχνίδι στο Ρέντη, τον ΠΑΟΚ σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι χθες και σήμερα τον Δούκα. Νομίζω ότι πρέπει να ευχαριστήσω τους παίκτες, τους εμπνέει αυτή η ιστορία του Ολυμπιακού, και αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, γιατί αντεπεξήρθαν σωματικά και πνευματικά. Όποιος βρίσκεται στον Ολυμπιακό, πρέπει να μάθει να ζει με τον πρωταθλητισμό».

Θόδωρος Γκέρτσος (πλέι μέικερ ΑΣΕ Δούκα): «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για τη νίκη. Για εμάς το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό, αν εξαιρέσεις κάποιες ειδικές καταστάσεις και τα εξάμετρα κι όταν χάνεις αυτά τα σουτ, δύσκολα αντιδράς απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα. Το καλό είναι ότι δείξαμε μέχρι το τέλος χαρακτήρα, τα παιδιά εξήντα λεπτά έπαιξαν εκατό τοις εκατό και πιστεύω ότι τα λάθη που έγιναν να γίνουν βίωμα στα νέα παιδιά για τη συνέχεια».

Κώστας Τσιλιμπάρης (αρχηγός Ολυμπιακού και MVP τελικού): «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να συγχαρώ όλα τα παιδιά, δεν θα μπω στη διαδικασία να κρίνω το αγωνιστικό μας επίπεδο, αλλά θα πω το πάθος κυριάρχησε σε όλα τα παιχνίδια. Η κάθε ομάδα προσπάθησε να αποδώσει το μάξιμουμ μέσα στο γήπεδο, ήταν παιχνίδια ιδιαίτερα ανταγωνιστικά, ακόμα και σήμερα για μεγάλο χρονικό διάστημα οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά και υπήρχε αυτή η αίσθηση του ντέρμπι. Περιμέναμε πολύ καιρό για αυτό το τρόπαιο, ήταν ο πρώτος μας στόχος της χρονιάς. Δυστυχώς έχουμε μόνο ένα βράδυ να το απολαύσουμε, να το χαρούμε, ο κυρίαρχος στόχος είναι το πρωτάθλημα.
Αυτός ο τίτλος και πιστεύω ότι εκφράζω όλη την ομάδα, πρέπει να αφιερωθεί στους τρεις ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για αυτό που ζήσαμε σήμερα, στον κ. Ευθύμη Πουρνάρα, στον κ. Σοφοκλή Ξυνή και φυσικά στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Μιχάλη Κουντούρη. Είναι αυτοί που υλοποίησαν το όνειρο να βρίσκεται ο Ολυμπιακός στο χάντμπολ και σήμερα να πανηγυρίζει τον πρώτο του τίτλο».

No comments